Utorak, 28 Marta, 2023
Rubrika:

Novljanin okrivljen da je upao u sobu sugrađanina, ukrao 4.500 eura

Prema navodima optužnice, Novljanin je 18.novembra prošle godine oko 2:30 časova u Herceg Novom, u namjeri da prisvajanjem tuđih pokretnih stvari pribavi protivpravnu imovinsku korist, obio sobu O.R. u prizemlju kuće

Osnovni sud u Herceg Novom potvrdio je Optužnicu Osnovnog državnog tužilaštva protiv okrivljenog R.A. iz tog grada zbog krivičnog djela teška krađa.

Prema navodima optužnice, Novljanin je 18.novembra prošle godine oko 2:30 časova u Herceg Novom, u namjeri da prisvajanjem tuđih pokretnih stvari pribavi protivpravnu imovinsku korist, obio sobu O.R. u prizemlju kuće.

“On je upotrebom fizičke snage nasilno otvorio škure i staklo na prozoru sobe, nakon čega je kroz prozor ušao u unutrašnjost i sa stočića pored televizora oduzeo novac u iznosu od 500 eura u sitnijim apoenima, iz ormana iznos od 3.500 eura u apoenima po 50 i 100 eura, rezervni ključ od vozila „M“ i metalnu kasicu u kojoj se nalazio novac u iznosu od 500 eura u sitnijim papirnim apoenima, pri čemu je bio svjestan svoga djela i htio njegovo izvršenje”, navodi se u optužnici.

Optužnica je potvrđena 4.januara 2023.godine.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve