Direktori Uprave javnih radova, Rešad Nuhodžić, i Uprave policije, Veselin Veljović, obišli su danas gradilište kompleksa objekata za potrebe Sektora specijalne policije u podgoričkom naselju Zlatica.

Oni su se u razgovoru sa predstavnicima izvođača, stručnog nadzora, kao i rukovodiocem Sektora specijalne policije, Zoranom Tomčićem, upoznali sa dosadašnjim tokom radova, izražavajući zadovoljstvo što će pripadnici Sektora realizacijom ovog projekta dobiti uslove za boravak i rad kakve zaslužuju.

Nuhodžić i Veljović su naglasili da će novi kompleks ispunjavati sve savremene funkcionalne i građevinske standarde, na ponos ne samo pripadnika ovog Sektora, već i cijele crnogorske policije.

Tokom obilaska je istaknuta izuzetno dobra komunikacija između svih učesnika u ovom projektu, a posebna pažnja posvećena je pitanju organizacije posla tokom pandemije koronavirusa.

Izgradnja kompleksa počela je krajem protekle godine, a kompletan projekat finansiraće Vlada Crne Gore iz kapitalnog budžeta sa oko 7,8 miliona eura.

Između ostalog, planirani su administrativni centar, smještajni i sportski objekti, garaže, centar za dresuru pasa i drugi sadržaji.

guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve