Četvrtak, 9 Februara, 2023
Rubrika:

Nova LED rasvjeta u Ulici Lamela i Aerodromskoj

Komunalne usluge d.o.o. završile su radove na modernizaciji javne rasvjete na još dvije saobraćajnice

Kako je saopšteno iz Glavnog grada, radovi su završeni u Ulici Lamela gdje je ugrađeno 16 novih savremenih LED svjetiljki, a uporedo sa tim, završeni su i radovi javne rasvjete u Aerodromskoj ulici, gdje je ugrađeno 17 savremenih LED svjetiljki.

Ekipe Komunalnih usluga u okviru tekućeg održavanja trenutno rade na popravci javne rasvjete u Ulici Petra Prlje i u Ulici Ljubović.

Pored toga, ekipe su i u Ulici 13. jula ( pored Osnovnog suda), gdje rade na priključenju LED displeja za autobuska stajališta.

“Podsjećamo, modernizacijom javne rasvjete se dodatno unapređuje kvalitet osvijetljenosti, a samim tim i povećava stepen bezbjednosti svih učesnika u saobraćaju, a pritom se postiže ušteda u potrošnji električne energije preko 60%.

Komunalne usluge su u modernizaciju javne rasvjete, u prethodne tri godine, uložile skoro sedam miliona eura i danas je preko 80% Podogorice pokriveno led rasvjetom.

I u narednoj godini, Komunalne usluge nastaviće aktivnosti na izgradnji i modernizaciji javne rasvjete i na drugim lokacijama u glavnom gradu”, navode u saopštenju.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve