Ove godine u Tivtu novogodišnju noć, pored gostiju iz regiona, dočekali i brojni gosti iz Rusije i Velike Britanije. Na Rivi Pine, uz energičan nastup Lexington benda i Miligrama, publika u prazničnom i dobrom raspoloženju dočekala 2020. godinu.

” Zaista smo ponosni u Turističkoj organizaciji Tivat, ovo je nešto što definitivno prerasta u jedan prepoznatljivi brend našega grada i sigurna sam , ne samo kada je u pitanju region odakle generešemo i najveći broj posjetilaca, nego i šire da su čuli za Zimsku Bajku “, kazala je Gabrijela Glavočić, direktorica TO Tivat.

I ove godine organizatori su se potrudili da program bude što orginalniji. Na Rivi Pine novogodišnje praznike upotpunile su praznične kućice, i klizalište kome su se najviše obradovali najmlađi.

Iz Turističke organizacije navode da su se ove godine najviše fokusirali na različitost muzičkog repertoara. Tom prilikom je i organizovan koncert Vlatka Stefanovskog sa Bitoljskim kamernim orkestrom, koji je privukao najviše inostrane publike.

Stanovnici Tivta, kao i brojni turisti, novogodišnju noć su dočekali uz Lexington bend i Miligram.

Aleksandar Milić, frontmen grupe Miligram je istakao da često dolazi na Crnogorsko primorje, i da ime veoma dobru konekciju sa publikom iz ovih krajeva. On je naveo da mu je ova 2020 godina jako bitna, jer je u planu novi album sa potpuno drugačijim muzičkim pravcem nego što je publika to navikla od njih.

“Mnogo mi je drago što se upravo premijera svega toga desila u Tivtu. Jer Tivat je poznat po tome da iz godine u godinu postaje sve bolji i bolji, a isti slučaj je i sa Miligramom “, rekao je Milić.

Čelnici Opštine Tivat jako zadovoljni i organizacijom ovogodišnjeg Novogodišnjeg programa ” Zimska Bajka , ali i odazivom gostiju.

“U naredna tri dana se očekuju renomirani izvođači, za svakog turistu za svakog gosta i svakog stanovnika Tivta.
Imajući u vidu da je prošla godina prošla izuzetno dobro što se tiče sezone posebno u broju gostiju i broju noćenja, ove godine je podignuta ljestvica i sljedeće godine će biti još bolje”, kazao je Siniša Kusovac, predjsednik Opštine Tivat.

Kusovac je ovom prilikom svim sugrađanima poželio mnogo sreće, zdravlja i ljubavi, i istakao je da je mnogo bitno da se u narednom periodu družimo sa ljudima koji će nam donijeti mnogo sreće i radosti.

Novogodišnji program u Tivtu se nastavlja u istom duhu kao i predhodne večeri. Za reprizu Nove godine na Rivi Pine nastupiće Marija Šerifović sa početkom u 22:30 sati, a nakon nje goste će zabavljati Saša Kovačević.

Komentari

avatar