Njemački mediji objavili nove detalje brutalne likvidacije

Takođe, objavili su i informaciju, pozivajući se na njemačku saveznu policiju (BKA), da je u toku potraga za četvrtom osobom, koja je, sumnja se, učestvovala u ovom masakru

U njemačkim medijima i danas su objavljeni novi detalji brutalne likvidacije crnogorskih državljana u njemačkom gradu Forstu. Kako pišu tamošnji mediji policija 24 sata obezbjeđuje bolničku sobu u kojoj je smješten Marko Vesković, koji je ranjen u pomenutom obračunu.

“Policija ga obezbjeđuje u bolnici. Iako ranjen, on je dopuzao je do susjednog stana i zalupao na vrata. Prestrašenim stanarima je rekao da je na njega i drugove neko pucao”, piše njemčaki mediji.

Takođe, objavili su i informaciju, pozivajući se na njemačku saveznu policiju (BKA), da je u toku potraga za četvrtom osobom, koja je, sumnja se, učestvovala u ovom masakru.

“U ovom momentu Njemci tragaju i za četvrtom osobom, za koju se sumnja da je učestvovala u ovom međusobnom masakru kriminalnih bandi. Nekoliko sati posle otkrića tijela, građani naselja Forst, u predgrađu Berlina, pozvali su policiju zbog požara u obližnjoj šumi. Iz vatre je izvučeno nekoliko komada oružja sa prigušivačem i policija utvrđuje da li su korišćeni u ovom, ali i ranijim zločinima – navode nemački sajtovi.

Interesantno je da je policija u prostorijama gdje su zatečena tijela, pronašla i zasade kanabisa. Ova grupa mladića, pišu njemčaki medji, kako se sumnja, bavila se uzgojem marihuane u vještačkim uslovima i dalje je rasturala na području Njemačke, ali i drugih zemalja Zapadne Evrope.

Neki od berlinskih portala navode da je u toj kući sa kanabisom, pored Crnogoraca i Srba, bilo i Hrvata. Uzet je veliki broj briseva kako bi se uradio DNK nalaz i identifikovali svi članovi kriminalne bande, jer su neki od njih, posle sukoba, pobjegli.

Podsjetimo, crnogorski državljani Darko Mijović i Nikola Jovanović zvani Debeli ubijeni su u ponedeljak rano ujutro, u njemačkom gradu Forst. U mafijaškom obračunu, navodno je ranjen i Miloš Pavićević, te Marko Vesković.

Vesković je brat Darka Veskovića, zvanog Prika, koji je nedavno uhapšen zbog brutalnog ubistva.

Komentari

avatar