Crnogorski državljani Darko Mijović i Nikola Jovanović ubijeni su jutros oko 5 sati u Berlinu, a tri osobe ranjene saznaje portal Standard. Ubijeni su, kako saznaje Standard, duže vremena praćeni, dok je u krvavom obračunu bilo više izvršilaca koji su upali u stan u kojem su se nalazili stradali i izrešetali ih iz automatskog oružja.

Foto: Dpa/bz-berlin.de
Darko Mijović foto Dnevne novine

Prema nezvaničnim informacijama, ranjen je kum Vladimira Ulame, Miloš Pavićević, te Miloš Vesković i još jedna osoba, čiji je identitet nepoznat.

U saveznoj pokrajini Bradenburg u toku je velika policijska akcija. Više od stotinu osoba je evakuisano, a stručnjaci za eksplozive pretražuju automobile u tom dijelu grada, nakon što su pronađena dva sumnjiva vozila u blizini mjesta zločina.

Njemački mediji pišu da je policija oko 5 sati ujutro dobila poziv od građana koji su čuli pucnje iz automatskog oružja.

Darko Mijović i Vladimir Ulama su nedavno oslobođeni optužbe da su na podmukao način 8. avgusta 2016. na teritoriji Bara i Podgorice ubili Petrovčanina Nemanju Medina.

Tužilaštvo na kraju nije dokazalo ove optužbe, te je nakon izricanja presude najavilo žalbu.

guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve