Ponedjeljak, 11 Decembra, 2023
Rubrika:

Nikšić: Policajac osumnjičen za falsifikovanje isprava, podnijeta krivična prijava

Policijski službenici Odjeljenja bezbjednosti Nikšić su u saradnji sa Osnovnim državnim tužilaštvom u Nikšiću u fazi izviđaja preduzeli neophodne mjere i radnje u cilju dokazivanja krivičnog djela koje sveukupne aktivnosti su rezultirale podnošenjem krivične prijave protiv B.R. zbog sumnje da je izvršio krivično djelo falsifikovanje isprave

Protiv službenika granične policije B.R. (41) podnijeta je krivična prijava zbog sumnje da je falsifikovanje isprave, saopštila je Uprava policije.

“Preduzimajući mjere i radnje policijski službenici Odjeljenja bezbjednosti Nikšić su 1. septembra ciljano zaustavili i kontrolisali putničko motorno vozilo marke Mercedes ML sive boje nikšićkih registarskih oznaka kojim je upravljao B.R”, kaže se u saopštenju policije.

Tada je protiv njega podnijeta prijava zbog učinjenog prekršaraj u saobraćaju, a vozilo je privremeno oduzeto zbog provjere.

“Daljim provjerama utvrđeno je da navedene registarske oznake pripadaju putničkom motornom vozilu marke Wolkswagen „19E“ sive boje. Policijski službenici Odjeljenja bezbjednosti Nikšić su u saradnji sa Osnovnim državnim tužilaštvom u Nikšiću u fazi izviđaja preduzeli neophodne mjere i radnje u cilju dokazivanja krivičnog djela koje sveukupne aktivnosti su rezultirale podnošenjem krivične prijave protiv B.R. zbog sumnje da je izvršio krivično djelo falsifikovanje isprave”, zaključuju u policiji.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve