Nedjelja, 10 Decembra, 2023
Rubrika:

Nikoli Gegaju nagrada Sveta Tereza

U zahvalnici takođe je navedeno da je prvi predsjednik opštine koji je u zgradi opštine Tuzi pored zastave države Crne Gore postavio i albansku zastavu

Danas je u mjestu Koplik, u Albaniji, u susret svečanosti Dana zastave 28. novembra Otadžbinsko udruženje “MALËSIA”i njen predsjednik poznati publicista, pjesnik Ilmi Kurti dodijelio nagradu Sveta Tereza političaru i humanisti iz Crne Gore Nikoli Gegaju za vrijedan doprinos u uspostavljanju dobrih odnosa između zajednice crnogorskih i albanskih građana, kao najbolji primjer u regionu i šire, kao i da je bio veoma uspješan predsjednik opštine, prenijeli su albanski portali.

U zahvalnici takođe je navedeno da je prvi predsjednik opštine koji je u zgradi opštine Tuzi pored zastave države Crne Gore postavio i albansku zastavu.

Takođe je naglašeno da se Gegaj ističe po humanošću pomažući porodicama kojima je potrebna pomoć, ne gledajući nacionalnu ili konfesionalne različitost.

Isto tako zahvalnica je uručena i predsjedniku opštine Malesia Madhe Toninu Marinaj i četvoro istaknutih ličnosti iz Albanije.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
BobZeković
26.11.2022-17:34 17:34

Licno sama, na svojoj koži osjetio “fantastičnu” humanost Nikole Gegaja!