Ponedjeljak, 24 Januara, 2022
Rubrika:

NEOČETNIČKI ŠLJAM DOTAKAO DNO Na meti internet-terorista i članovi porodice urednika portala Aktuelno!

Očigledno je da su slanjem fotografija članova porodice Kneževića sa kranje degutantnim kvalifikacijama, kriminalni krugovi bliski srpskoj crkvi pokušli da u tipičnom mafijaškom stilu, zastraše urednika i čitavu redakciju portala Aktuelno, ali i njihove porodice. Nakon ovako brutalnog ataka na familiju Kneževića, jasno je da klerofašistički i neočetnički antidržavni elementi u Crnoj Gori gube kontrolu i da su spremni na sve da bi se obračunali sa medijem koji iz dana u dan raskrinkava malevolentnu spregu Svetosavskog kulta i njihovih političko-bezbjednosnih i obavještajno-propagandnih saradnika.

Portal Aktuelno i njegovo uredništvo ponovo su na meti brutalnih i gnusnih napada neočetničkih internet terorista bliskih esktremističkom Svetosavskom kultu ”krvi i tla” koji se vodi kao SPC, strukturama vazalne vlasti u Crnoj Gori i njihovim nalogodavcima u Srbiji.

Iako već mjesecima uredništvo i vlasnička struktura naše medijske kuće gotovo svakodnevno trpi prijetnje, uvrede i kletve opskurnih interent siledžija inspirisanih klerofašizmom, najnovije prijetnje koje su stigle u privatni inbox urednika portala Aktuelno Balše Kneževića po količini gnusnosti prevazilaze sve dosadašnje bljuvotine neočetničkih online kriminalaca.

Ovoga puta internet teroristi bliski crkvi Srbije i velikosrpskim kriminalnim krugovima, nijesu targetirali urednika portala Aktuelno lično niti našu vlasničku strukturu, već su se na meti opskurnih i podlih napada kukavica koji se kriju iza lažnih profila, našli članovi Kneževićeve porodice – majka i sestra.

Čitav slučaj prijavljen je policiji.

”Dana 30. 10. 2021. godine u moj privatni inbox na aplikaciji ”messenger” u 18:31 sati, sa, kako sumnjam, lažnog profila ”Milan Maric”, stigla je poruka veoma uvredljivog sadržaja koju sam shvatio kao prijetnju i pokušaj zastrašivanja upućen meni i mojoj porodici. U spornoj poruci stigle su slike moje majke i sestre na kojima su napisane krajnje degutantne kvalifikacije koje možete vidjeti u prilogu”, navodi se u prijavi koju je Knežević jutros podnio policiji.

Uz dvije fotografije sa odvratnima kvalifikacijama (na obje slike nalijepljno ku…), u poruci je napisano:

”Kako si? ”, a zatim: ”Kako su ove dve drolje mazgo raspala sektaska? Seme ti jebemo!”

”S obzirom da ovo nije prvi put da dobijam prijetnje, molim Vas da preduzmete odgovarajuće radnje po ovom pitanju i otkrijete osobe ili organizaciju koja stoji iza ovakvog pokušaja zastrašivanja”, navodi se u prijavi koju je podnio Knežević.

Sumnje da iza gnusnih prijetnji stoje ekstremistički krugov bliski SPC potkrjepljuje i činjenica da su one uslijedile samo nekoliko sati nakon objavljivanja teksta pod naslovom – MEGAEKSKLUZIVNO Amfilohije za Aktuelno: Sramotno kako su se svi odrekli mog nasljeđa za šaku Vučićevih srebrenjaka!

Očigledno je da su slanjem fotografija članova porodice Kneževića sa krajnje degutantnim kvalifikacijama, kriminalni krugovi bliski srpskoj crkvi pokušali da u tipičnom mafijaškom stilu, zastraše urednika i čitavu redakciju portala Aktuelno, ali i njihove porodice. Nakon ovako brutalnog ataka na familiju Kneževića, jasno je da klerofašistički i neočetnički antidržavni elementi u Crnoj Gori gube kontrolu i da su spremni na sve da bi se obračunali sa medijem koji iz dana u dan raskrinkava malevolentnu spregu Svetosavskog kulta i njihovih političko-bezbjednosnih i obavještajno-propagandnih saradnika.

Konstantno na udaru

Uredništvo i osnivači portala Aktuelno već mjesecima su na meti gotovo svakodnevnih brutalnih uvreda, kletvi i prijetnji koje dobijamo preko društvenih mreža, ali i u komentarima na portalu. Prijetnje smo prijavljivali, ali s obzirom na obim prestali smo to da radimo osim u izuzetnim slučajevim kao što je ovaj koji je gore naveden.

Ovom prilikom ponovo ćemo objaviti samo nekoliko nasumično izabranih komentara velikosrpskih ekstremista kojima smeta razotkrivanje istine o Svetosavskom kultu mržnje i zla (SPC) koje naša medijska kuća sprovodi već duže vremena.

Takođe treba napomenuti da su kriminalno-obavještajne strukture, u cilju satanizacije i pripremanja terena da se naše uredništvo i vlasnička struktura predstave kao huškači,  sredinom avgusta, plasirale na društvenim mrežama falsifikovane izjave koje su navodno objavljene na našem portalu.

Falsifikovali objavu portala Aktuelno da bi dizali tenzije

Srzentićka podržava ekstremiste

S obzirom na politički ambijent u kojem se nalazimo nije ni čudo što su Portal Aktuelno, ali i gotovo svi, prema vlasti kritički nastrojeni mediji, na meti vjerskih ekstremista, profesionalnih Srba i kriminalno-diverzantskih elemenata povezanih sa srbijanskom BIA-om i botovima bliskim Vladi Crne Gore i SPC.

Treba podsjetiti na nedavni slučaj, nakon što je prvo portal Aktuleno, a zatim Gradska televizija razotrkila povezanost kriminalnih grupa sa takozvanom SPC, neočetničke, nacionalističke ćelije bliske svetosavskom kultu, i njihovi politički predstavnici ispalili su salve uvreda, prijetnji i kletvi.

Tamar Srzentić: Podržava neočetničke propagandne platforme dok napada kritičare njenih nalogodavaca iz SPC

Međutim , ono što nije bilo očekivano je da će Ministarstvo javne uprave, digitalnog društva i medija na čelu sa svježe razotkrivenom svetosavskom uzdanicom Tamarom Srzentić, uputiti zahtjev Agenciji za elektronske medije da ”preduzme aktivnosti iz svoje nadležnosti u vezi sa sadržajem koji je emitovan u Dnevniku Gradske televizije 23. oktobra”.

Srzentić i njenim nalogodavcima iz SPC je očigledno zasmetala istina o vezi takozvane SPC  sa kriminalnim elementima i ekstremističkim organizacijama. Sa druge strane ministarka Srzentić već mjesecima ne smije, ili jednostavno ne želi da preduzme zakonske mjere protiv propagandne ispostave BIA-e takozvanog portala IN4S, koji duže vremena krši zakon i sprda se sa državom Crnom Gorom time što u impresumu navode da im je glavni i odgovorni urednik Félix Savón – kubanski bokser! Da ne govorimo o tome da je ovaj opskurni ”portal” platforma za širenje mržnje, laži i etiketiranje svih istaknutih crnogroskih patriota. Portal Aktuelno je redovna tema ove propagandne ispostave srbijanske BIA-e.

Političko podstrekivanje ekstremista

Brutalni napadi na portal Aktuelno intenzivirani su nakon što je potpredsjednik Vlade Dritan Abazović u februaru na vanrednoj konferenciji za medije bestidno oklevetao našu medijsku kuću nazvavši nas ”kriminalnim portalom”. Abazović se na ovakav korak odlučio samo zato što smo preko pisama našeg čitaoca koji se predstavljao kao Profesionalac, objavili istinu o dešavanjima unutar Agencije za nacionalnu bezbjednost (ANB). Nakon toga Abazović je više od mjesec i po vodio brutalnu hajku protiv uredništva i vlasničke strukture portala Aktuelno.

Urednik našeg medija Knežević je čak saslušavan u Tužilaštvu nakon prijave koju je podnio direktor ANB-a Dejan Vukšić.

Dejan Vukšić

Treba podsjetiti da je to bila samo kulminacija progona koji nova vlast vodi protiv naše medijske kuće, jer su osim Abazovića i premijer Zdravko Krivokapić i predsjednik Skupštine Aleksa Bečić, nepunih 15 dana od kad su došli na vlast krenuli u hajku protiv portala Aktuelno.

Predsjednik Skupštine komentarisao je sudski proces koji je po privatnoj tužbi jednog od osnivača portala Aktuelno Zorana Bećirovića pokrenut pred Osnovnim sudom u Podgorici protiv Mreže za afirmaciju nevladinog sektora (MANS) medija Vijesti i Dana. Ovoj bizarnoj praksi priključili su se i sadašnji premijer Zdravko Krivokapić i potpredsjednik Vlade Dritan Abazović.

Krivokapić, Bečić i Abazović, tada su horski u naručenom tekstu režimskog glasila “Vijesti” napali Bećirovića zbog izjave pred Osnovnim sudom u Podgorici, što predstavlja presedan jer nije zabilježeno da je neki državnik komentarisao sudski proces koji se vodi po privatnoj tužbi.

Progon od strane režimskog tabloida

Da ”Vijesti” nijesu slučajno izabrane za napad na našu medijsku kuću govori i progon koji vlasnička struktura ovog režimskog tabloida tužbama preko korumpiranih i zastrašenih sudova vodi protiv portala Aktuelno.

Suvlasnici i urednici medija u okviru koncerna Daily press (u čijem su sastavu tabloid, TV i portal Vijesti kao i propali nedjeljnik Monitor) koji važe za nalogodavce trenutne vlasti, podnijeli su 20 tužbi protiv portala Aktuelno kojima traže odštetu od preko 100.000 eura i to zbog vrijednosnih sudova!

Kada sve ove okolnosti uzmemo u obzir jasno je koje strukture u državi stvaraju ambijent progona i nesigurnosti u koji su upali svi medijski djelatnici koji imaju kritički stav prema trenutnoj vlasti.

U.P.A.

Najnovije

Počela sjednica Glavnog odbora SNP-a

Sjednica Glavnog odbora Socijalističke narodne partije na kojoj će se raspravljati o mogućem formiranju manjinske vlade održava se danas u Podgorici. https://www.youtube.com/watch?v=nwvXUrgu5Gg&feature=emb_title

Podgorica: Grafiti na zgradi kod nekadašnje mljekare: Abazović – izdaja.me

Iza zgrade Zetagradnje kod bivše Mljekare danas je osvanuo grafit sa likom Dritana Abazovića. Kao što možete vidjeti na fotografiji, autor grafita potpredsjednika Vlade proziva...

Bratić: Poslanik Lekić očigledno slabo čuje

Ministarka prosvjete, kulture, nauke i sporta Vesna Bratić oglasila se na Twitteru povodom izjave poslanika Miodraga Lekića. -Poslanik Lekić očigledno slabo čuje, kao što je...

Asanž dobio pravo da ospori odluku kojom je dozvoljeno da bude izručen SAD-u

Osnivač “Vikiliksa” Džulijan Asanž ima pravo da pred Vrhovnim sudom Velike Britanije pokuša da ospori odluku kojom je dozvoljeno da bude izručen SAD povodom optužnice za...

Vuković pozvao građane da se prijave na konkurs za podršku podstanarima

Glavni grad će u srijedu, 26.01.2022. godine, raspisati Konkurs za subvencioniranje podstanara, čijom će realizacijom Glavni grad pružiti finansijsku podršku građanima Podgorice koji se...

Najčitanije

Povezano

Stravične prijetnje smrću Mariniki Tepić: Metak u potiljak vama i vašoj djeci

Kao odgovor na njen tvit u kom otkriva da je saopštenje Rio Tinta poslato sa imejla Vlade Srbije, potpredsjednici Stranke slobode i pravde Mariniki...

Porodica Martinović na meti šovinističkih uvreda, djeci na slikama montirali ustaške kape

Porodica Martinović danima je meta uvreda i gnusnih prijetnji. I dok su građani nedjeljama svjedočili šovinističkim i mizoginim porukama sa Instagram naloga “crnogorskisurrealista”, ovoga...

Potpredsjednik RS-a Ramiz Salkić dobio prijetnje smrću

Potpredsjedniku bosanskohercegovačkog entiteta Republika Srpska Ramizu Salkiću su 7. januara upućene prijetnje smrću putem društvene mreže Facebook, koje je prijavio Ministarstvu unutrašnjih poslova tog entiteta. Kako je...

Prijetnje Ljiljane Radulović zbog štrajka zaposlenih

Direktorica Kliničkog centra Crne Gore Ljiljana Radulović uputila je obavještenje svim zaposlenim koji su juče održali kratak štrajk u toku svoje pauze. “Dužni ste opomenuti...

Komentari

9 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
TV_EU
02.11.2021-13:07 13:07

Od litijaških neandertalaca ne može se drugo ni očekivati . Primitivna bagra koja prijeti ženama i to putem interneta .

M.BAJKOVIĆ
02.11.2021-14:15 14:15

Poštovani gospodine Kneževiću, i svi vi na sjajnom portalu Aktuelno, imate moju javnu podršku u vašoj borbi za ISTINU I CRNOGORSTVO, a protivu svakojake srbočetničko-klerofašističko-anticrnogorske primitivne bagle i šljama: na vlasti, i mimo vlasti a pri ovojzi nesojskoj vlasti! P.S. Što se tiče te nesretnjice od Srzentićke (iz mojijeh Sotonića) – ona je kupljena ili prodala se Srbaljima, a takve ”patriotske” prodate duše ne valjaju ”onu” vrele vode.

M.BAJKOVIĆ
02.11.2021-15:16 15:16
Reply to  M.BAJKOVIĆ

Ispravka: ”… primitivne BAGRE i šljama …”

Odgovorr
02.11.2021-14:52 14:52

Crkva(ne SPC) kaže da kada te neko ošamari podmetni mu i drugi obraz. Ja sam za “modifikovani odgovor”. Naime, kada ti neko prijeti porodici primijeni odgovor: “Oko za oko GLAVA ZA ZUB”. Đoko Orlandić

Lada
02.11.2021-14:52 14:52

Portalu Aktuelno puno poštovanje. Držite se, Crna Gora je uz vas.

Zagrepčan
02.11.2021-15:55 15:55

Prijetnje, psovka i prostakluk su tipični za srbočetnike. S njima razgovora nema, niti može biti. Oni razumiju samo jezik sile.
Podrška portalu Aktuelno, iz Zagreba.

Splacina
02.11.2021-16:35 16:35

Jedini ste sto valjate misle da ce vas zastrasit ugasit i utrijet Crnu Goru da bi unistili sve sto se zove CRNOGORSKO  ka ona splacina CETNICKA iz Banja Luke sto dodje i u CG da nas obavijesti da smo nepostojeca NACIJA bez ikakve sankcije kojeg je podrzala ova SRPSKA cetnicka vlada!!

Hey
02.11.2021-16:47 16:47

Dragi hrabri novinari aktuelno, saljite ove prijetnje ka EU i USA da vide kave prijetnje novinari dozivljavaju, da vide slobodu govora i medija i kako je zasticeno vase pravo u sto bi rekao onaj kudravi osvjezenoj Crnoj Gori. Vi ste svetionik slobode u ovom mraku.

Topp
02.11.2021-17:41 17:41

Svetosavski balavci samo kradu, ubijaju, bale, plaču, sline, psuju, pljuju, kunu i ližu sve što se sija. To su ti pusti vjernici, svi dosijee imaju. Ali ne bojte se, doći će srpska maca na vratanca, a onda će biti kuku-lele kao i uvijek.