Utorak, 26 Septembra, 2023
Rubrika:

Nenezić: Rad lokalnog parlamenta odvija se u skladu sa demokratskim načelima

Predsjednik Skupštine opštine Bar razgovarao sa predstavnicima OESC-a

Predsjednik Skupštine opštine Bar Branislav Nenezić je danas razgovarao sa predstavnicima OESC-a zaduženim za posmatranje izbornog procesa u susret parlamentarnim izborima koji su zakazani 11. juna.

Predstavnike OSCE-a, kako je saopšteno iz barske opštine,  je u prvom redu interesovalo kako se odvijaju aktivnosti u pogledu kampanje lokalnih političkih subjekata sa akcentom na činjenicu da je predsjednik lokalnog parlamenta i kandidat na listi budućih poslanika u crnogorskom parlamentu.

“Učesnici današnjeg razgovora su se saglasili sa ocijenom da sve aktivnosti koje se tiču izbora u našoj Opštini se odvijaju u skladu sa planiranom i očekivanom dinamikom, u skladu sa zakonskim normama i da će još jedan izborni dan, treći od početka godine, proći u demokratskoj i mirnoj atmosferi kako nama u Baru i priliči”, konstatovano je u toku susreta.

Nenezić je u razgovoru sa Marsha Wienerman i Darko Pavlovićem istakao kako je Skupština opštine Bar u proteklom periodu ostvarila “značajne rezultate u progledu donošenja niza akata iz svoje nadležnosti i da se rad lokalnog parlamenta odvija u skladu sa demokratskim načelima uz adekvatan doprinos svih sudionika”.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve