Komunalna policija zakazala je za danas rušenje plažnog bara “Zoff Fish’s Bar” na Kamenovu, nakon što je prije tri sedmice akcija odložena, jer se vlasnik lokala Zoran Kovačević polio benzinom i zaprijetio da će zapaliti plinske boce i kompletan prostor dići u vazduh, prenose Primorske novine.

foto RTV Budva

Pripadici policije trenutno su blokirali prilaz objektu, a komunalni inspektori, vatrogasna i ekipa Hitne pomoći su na licu mjesta.

Policija, koja je pružala asistenciju odložila je tada rušenje, a Kovačeviću se od tada nalazi u lokalu, za koji tvrdi da je njegov dom, jer nema gdje da živi.

Ovo će biti sedmi pokušaj u protekle tri godine, od kada je Komunalna policija, koju je još 2016. ovlastila Vlada Crne Gore, donijela rješenje o rušenju, jer je javno preduzeće „Morsko dobro“ je ukinulo krajme decembra 2015. dozvolu za rad plažnog bara i „izbrisalo“ ga iz Plana privremenih objekata.

Na rušenje objekta insistiraju i bivši vlansici zemlje porodica Mitrović, koja je zemljišni kompleks prodala kompaniji „ Monte co“, a koja namjerava da na ovoj atraktivnoj lokaciji gradi turistički rezidencijalni kompleks, javljaju Primorske.

guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve