Napeto u Kamenovu: Planirano rušenje objekta, policija blokirala prilaz objektu

Pripadici policije trenutno su blokirali prilaz objektu, a komunalni inspektori, vatrogasna i ekipa Hitne pomoći su na licu mjesta

Komunalna policija zakazala je za danas rušenje plažnog bara “Zoff Fish’s Bar” na Kamenovu, nakon što je prije tri sedmice akcija odložena, jer se vlasnik lokala Zoran Kovačević polio benzinom i zaprijetio da će zapaliti plinske boce i kompletan prostor dići u vazduh, prenose Primorske novine.

foto RTV Budva

Pripadici policije trenutno su blokirali prilaz objektu, a komunalni inspektori, vatrogasna i ekipa Hitne pomoći su na licu mjesta.

Policija, koja je pružala asistenciju odložila je tada rušenje, a Kovačeviću se od tada nalazi u lokalu, za koji tvrdi da je njegov dom, jer nema gdje da živi.

Ovo će biti sedmi pokušaj u protekle tri godine, od kada je Komunalna policija, koju je još 2016. ovlastila Vlada Crne Gore, donijela rješenje o rušenju, jer je javno preduzeće „Morsko dobro“ je ukinulo krajme decembra 2015. dozvolu za rad plažnog bara i „izbrisalo“ ga iz Plana privremenih objekata.

Na rušenje objekta insistiraju i bivši vlansici zemlje porodica Mitrović, koja je zemljišni kompleks prodala kompaniji „ Monte co“, a koja namjerava da na ovoj atraktivnoj lokaciji gradi turistički rezidencijalni kompleks, javljaju Primorske.

Komentari

avatar