Četvrtak, 28 Septembra, 2023
Rubrika:

Napadaču na maloljetnike iz Sarajeva određeno zadržavanje do 72 sata

Na teret mu se stavlja krivično djelo nasilničko ponašanje

Osamnaestogodišnjem Baraninu Božidaru Kaluđeroviću određeno je zadržavanje do 72 sata. On je jutros uhapšen kao peti član grupe koja je prije dvije noći pretukla dvojicu atletičara iz Sarajeva. Na teret mu se stavlja krivično djelo nasilničko ponašanje.

“Nakon saslušanja osumnjičenog B.K. iz Bara, zbog krivičnog djela nasilničko ponašanje, a u vezi sa fizičkim napadom koji se desio dana 15.04.2023.godine u naselju Šušanj na maloljetne sportiste iz Bosne i Hercegovine, postupajući tužilac donio je rješenje o zadržavanju do 72 sata u kojem roku će biti podnijet predlog za određivanje pritvora Osnovnom sudu u Baru”, navodi se u saopštenju ODT-a Bar.

Podsjetimo, dva maloljetnika od 17 i 14 godina iz Bosne i Hercegovine, inače članovi AK Sarajevo, napadnuti su u subotu veče u barskom naselju Šušanj.

Jedan od njih je teško povrijeđen, ima višestruku frakturu jabučne kosti, i hospitalizovan je u Kliničkom centru Crne Gore u Podgorici. Danas će biti transportovan u Sarajevo, gdje će biti i  operisan.

Drugi maloljetnik Harun Kurić je zadobio lakše povrede.

Kurić je ispričao da ih je pet nepoznatih momaka napalo bez razloga, kao i da nisu imali namjeru da bilo koga isprovociraju.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

2 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
BobZeković
17.04.2023-17:16 17:16

U redu Policijo, uhvatili ste razbojnike,. Sjajno ste utvrdili da su to maloljetnici! I sad će se pokrenuti krivični postupak.. OK. Znamo unaprijed što će dobit ovi “teledirigovani razbojnički dronovi. Sve skupa, VELIKO NIŠTA. Ali rečite ni Policijo KO SU NALOGODAVCI OVIHA RAZBOJNIČKIH DRONOVA? DA LI NjIH TRAŽUJETE? OĆETE LI NJIH APSITI? Mene su ,pa tu skoro, , pokušali da iprazne džepove dva 12 godišnjaka. Približili su mi se da pitaju koliko je sati, a sve noseći ikone svetaca u rukoma. Dok sam ja gledao na sat, oni su se tijesno pripili uz mene i ipipali odjeću. Srećom mobilni sam… Pročitaj više »

BobZeković
17.04.2023-17:29 17:29

Ovi momak ima preko 18 godina. Njega će t ka procesuirat. Mrežama kruže informacije da su ostali maloljetni razbojnici pušteni. U redu Policijo, uhvatili ste razbojnike,. Sjajno ste utvrdili da su to maloljetnici! I sad će se pokrenuti krivični postupak.. OK. Znamo unaprijed što će dobit ovi “teledirigovani razbojnički dronovi. Sve skupa, VELIKO NIŠTA. Ali rečite ni Policijo KO SU NALOGODAVCI OVIHA RAZBOJNIČKIH DRONOVA? DA LI I NIH TRAŽITE? OĆETE LI NJIH APSITI? Mene su ,pa tu skoro, , pokušali da iprazne džepove dva 12 godišnjaka. Približili su mi se da pitaju koliko je sati, a sve noseći ikone svetaca… Pročitaj više »