Na takmičenju u Sarajevu Baranin Vladimir Vlado Iličković laureat je za brkove duge 40 centimetara.

Poveden lijepim utiscima i ohrabren nagradom sa takmičenja u Podgorici prošle godine, Iličković je sa zetom Dušanom Tomićem pošao na takmičenje najboljih brada i brkova.

“Zvuci velegrada jesu zanimljivi, ali nisu bliski mom životnom stilu. Moj maslinjak-moja oaza mira je nešto neprocjenjivo za mene”, kaže Vlado za Jedro.me.

Međutim, ovakvo jednodnevno odstupanje od svakodnevice je bilo vrlo zabavno. Vlado kaže da je čitavo vrijeme bio okružen mladim ljudima pozitivne energije-”bradonjama” raspoloženim da taj događaj učine što boljim i interesantnijim kako učesnicima tako i mnogobrojnoj publici.

“Moto takmičenje je bila i promocija preventive kod muškaraca protiv bolesti kancera i prostate. Konkurencija je bila velika, posebno kad su u pitanju bile katogorije za brade. Dugi brkovi su bili manje zastupljeni. Još jedna potvrda da ih nije lako održavati i da se ne usuđuje svako da ih nosi”, navodi Iličković.

Vladov zet Dušan osvojio je drugu nagradu u istoj kategoriji.

“Druga nagrada za dužinu brade pripala je meni, a izgubio sam prvo mjesto zbog dva centimentra duže brade mladog Sarajlije Damira Beglerovića. Radujem se sljedećem takmičenju najavljenom za jesen ove godine u Podgorici. Volio bih da dođu takmičari u što većem broju kako iz Crne Gore tako i iz regiona kako bi rastao kvalitet samog takmičenja kao i druženja i zabave što je nezaboravno”, kaže ovaj umjetnik i najpoznatiji brk u gradu pod Rumijom.

guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve