Na sjednici Vlade kojom je predsjedavao premijer Duško Marković usvojena je Informacija o sporazumnom raskidu ugovora o građenju i ugovora o vršenju usluga stručnog nadzora nad izvođenjem radova na izgradnji vrtića i jaslica u Baru, izvođenju radova na privremenom uređenju/sanaciji terena na lokaciji nekadašnjeg gradilišta predmetnog objekta i odabiru nove lokacije za izgradnju objekta vrtića i jaslica u Baru.

“Vlada je prihvatila sporazume o raskidu ugovora o građenju i, pored ostalog, zadužila Ministarstvo prosvjete da u saradnji sa Opštinom Bar odabere novu lokaciju za izgradnju objekta vrtića i jaslica, pribavi urbanističko-tehničke uslove, pokrene aktivnosti na izradi projektne dokumentacije i finansiranje izgradnje predmetnog objekta uvrsti u postojeći kreditni aranžman sa Razvojnom bankom Savjeta Evrope – CEB”, saopštili su iz Vlade.

Usvojen je, između ostalog, i Izvještaj o poslovanju Aerodroma Crne Gore AD za 2018. godinu, kao i Predlog zakona o slobodi vjeroispovijesti ili uvjerenja i pravnom položaju vjerskih zajednica s Izvještajem sa javne rasprave.

guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve