Petak, 9 Decembra, 2022
Rubrika:

Na Sea Dance festival prvi put stiže Maceo Plex, a s njim i nova Insomnia za plažu Buljarica

''Macea pratimo od samih početka, kad je bio mladić spreman samo za zabavu koju je donosio skoro svakog ljeta u vrećama punih osmijeha s Ibice, pa sve do njegovog vrtoglavog rasta ka visinama u svijetu DJ-inga''

Maceo Plex je izvođač kojeg već godinama pratimo i gledamo na Exitovoj Dance Areni, a sada prvi put dolazi da osvoji i publiku u Crnoj Gori, na Sea Dance festivalu, najavili su organizatori festivala.

“Macea pratimo od samih početka, kad je bio mladić spreman samo za zabavu koju je donosio skoro svakog ljeta u vrećama punih osmijeha s Ibice, i iz svog kluba Mosaic, pa sve do njegovog vrtoglavog rasta ka visinama u svijetu DJ-inga”, navodi se u saopštenju.

Od 2017. godine Plex je počeo da eksperimentiše sa zvukom.

“Njegov čitav treći album Solar (kojem je dao ime po svom sinu) pravljen je kao specijalitet za one koji žele više od tehno muzike. Međutim, i šira publika je prepoznala iskrenu emociju i želju za novim načinom zabave, i od passion projekta, ovaj album postaje najprodavaniji u njegovoj karijeri. Tehno je sreo breakbit, dub, čudne melodije i sjajne vokale, sve ono što nakon te godine sve češće i češće čujemo u njegovoj muzici. Njegova muzika se i dalje karakteriše kao big room techno, ali to je velika soba s još većim srcem za muziku koje tuče u ritmu. Danas ga vidimo kao jednog od najvećih imena u svijetu tehna. I kao jedan od najvećih radi remiks najvećih. Već neko vrijeme se poigrava s nama i daje nam hintove da će napraviti i izaći njegova verzija jednog od najvećih klub bengera svih vremena – Insomnia”, navode organizatori festivala.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve