Nedjelja, 29 Januara, 2023
Rubrika:

Na Građevinskom fakultetu prijemni ispit 6. oktobra

Na Građevinskom fakultetu Univerziteta Crne Gore prijemni ispit za upis na budžetske master studije polagaće se u utorak, 6.oktobra  u 9 sati, u salama 010 i 008 Građevinskog fakulteta

Na Građevinskom fakultetu Univerziteta Crne Gore prijemni ispit za upis na budžetske master studije polagaće se u utorak, 6.oktobra  u 9 sati, u salama 010 i 008 Građevinskog fakulteta.

UCG

Prodekan za nastavu ovog fakulteta doc. dr Ivana Ćipranić kazala je da prijemni ispit traje 90 minuta, te da kandidat, da bi se kvalifikovao za rang listu, mora da osvoji osvoji minimum 15 bodova, odnosno 30% od maksimalno mogućih 50 bodova.

“Prijemni ispit, sadrži 10 pitanja koja mogu biti u formi pitanja sa otvorenim odgovorom, zadatka i/ili pitanja sa više ponuđenih odgovora. Zadaci, odnosno pitanja su tako koncipirana da je za rješavanje jednog zadatka ili pitanja u prosjeku dovoljno sedam do osam minuta”, objašnjava prodekanica Ćipranić.

Zadaci su, dodaje ona, iz gradiva predmeta sa osnovnih studija, posebno za svaki master studijski program: Konstrukcija, Infrastrukture i Menadžment u građevinarstvu.

Prijemni ispit će biti organizovan u skladu sa važećim naredbama Ministarstva zdravlja i preporukama Instituta za javno zdravlje Crne Gore, imajući u vidu aktuelnu situaciju i mjere koje se preduzimaju radi prevencije i sprečavanja širenja COVID-19.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve