Srijeda, 4 Oktobra, 2023
Rubrika:

Na Cetinju oduzete puške i municija

O događaju je obaviješten državni tužilac u Osnovnom državnom tužilaštvu u Cetinju koji će se o eventualnoj kvalifikaciji djela izjasniti nakon vještačenja u Forenzičkom centru Uprave policije

Službenici Odjeljenja bezbjednosti Cetinje su, preduzimajući mjere i radnje iz svoje nadležnosti, pronašli i oduzeli oružje i municiju.

“Policija je, postupajući po naredbi nadležnog sudije, izvršila pretres stana i drugih prostorija koje koristi I.V., a kojom prilikom je pronašla i oduzela tri puške i 170 komada municije različite vrste i kalibra”, saopštila je Iprava policije.

O događaju je obaviješten državni tužilac u Osnovnom državnom tužilaštvu u Cetinju koji će se o eventualnoj kvalifikaciji djela izjasniti nakon vještačenja u Forenzičkom centru Uprave policije.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

3 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
RIR
27.05.2023-15:30 15:30

…a što ne svratite kod NEDOSTOJNOG da pokupite “kalaše” ili nesmijete od druge države …
/na žalost vaše PRVE države …! /

gagi
27.05.2023-18:13 18:13
Reply to  RIR

To su podrepnici popa oskopice Ovana nedostojnog.

gagi
27.05.2023-18:12 18:12

Ovo je lovacko oruzje i municija,e sad,pitanje je dali ovaj I.V. posjeduje dozvolu za drzanje oruzja ujedno i lovacku clansku knjizicu.A kad ce te korumpirane sudije poslati svetosavsku policiju u SPC hramove dje bi zaplijenili sleper oruzja,pravna drzava,nema sto,kakav ministar pravde govedo Kovac takvo i pravosudje.