Četvrtak, 23 Marta, 2023
Rubrika:

MUP: Istraživanje CEDEM-a pokazatelj da građani prepoznaju rezultate koje ostvarujemo

Najnovije istraživanje CEDEM – Centar za demokratiju i ljudska prava pokazuje rast povjerenja građana u Ministarstvo unutrašnjih poslova (27,4 odsto) i Upravu policiju (25,5 odsto) u odnosu na istraživanje koje je CEDEM sprovodio u junu ove godine, saopšteno je iz Ministarstva unutrašnjih poslova.

“Ovo su jasni pokazatelji da građani prepoznaju napore koje ulažemo i rezultate koje ostvarujemo”, navodi se u saopštenju MUP-a.

Iz tog resora poručuju da će nastaviti da rade u interesu građana i Crne Gore.

Foto: MUP
Foto: MUP

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
BobZeković
21.12.2022-21:46 21:46

Aha, prepoznali smo vi rezultate na Cetinje, u Nikšić, u Podgoricu kad se postrojite onako plečati, rame uz rame, da slučajno ne ko napa teroriste iz poslaničke većine u Skupštini, prepoznali smo vašu dobrotu po upravniku zatvora u spužu, očnčome gadu gadnome, po pitomcima koji se u policijskoj akademiji uče da navijaju za Srbiju protiv Crne Gore i da dalje ne nabrajam, Divimo se beskrajno vasoj bezobzirnosti prema svemu CRNOGORSKOM.! USPIJEVATE U TOME FANTASTIČNO. POZDRAVITE ONOGA KNEŽEVIĆA ŠTO JE HITIO DA POBIJE “CETINJSKU BAGRU2 SA SVOJIM KRIMINALNIM GRUPAMA KONCENTRISANIM U SRPSKIM OKUPATORSKIM CRKVAMA!!.