Srijeda, 24 Jula, 2024
Rubrika:

Morsko dobro modernizuje usluge trajektne linije Kamenari – Lepetane

Tokom ljetne turističke sezone, na raspolaganju je flota od osam trajekata, kapaciteta od preko 300 vozila

Promet od usluge trajektne linije Kamenari – Lepetane tokom maja 2024. godine porastao je za 75,93% u odnosu na isti period prošle godine. Takođe, promet u junu 2024. godine zabilježio je porast od 14,46% u poređenju sa junom 2023. godine, saopšteno je iz JP Morsko dobro.

– Ovi rezultati potvrđuju da je upravljanje trajektnom linijom primjer kako efikasna i transparentna državna uprava može znatno povećati efikasnost i profitabilnost javnih preduzeća. S obzirom na očekivanu veliku posjećenost naše obale tokom ljetnje sezone, vjerujemo da će promet nastaviti da raste i premašiti planirani prihod, donoseći dodatne koristi za sve građane i državu – navedeno je u saopštenju.

U cilju pripreme za ljetnju sezonu, uspješno je završen remont trajekata „Kamenari”, „Lepetane”, „30. Avgust” i „Ruka pravde”. Remont je sproveden prema uputstvima Uprave pomorske sigurnosti, čime su unaprijeđeni efikasnost i sigurnost trajekata.

Trajekt „30. Avgust” je značajno modernizovan novim rampama, tornjevima i hidraulikom, čime je dodatno poboljšan kvalitet usluga.

U ovom periodu, fokus je i na modernizaciji i unaprijeđenju usluga na trajektnoj liniji Kamenari-Lepetane. Posebna pažnja je posvećena razvoju on lajn prodaje karata. Uvođenje novih tehnologija i unaprijeđenje postojećih sistema omogućiće putnicima bržu, efikasniju i jednostavniju kupovinu karata, čime će se značajno poboljšati ukupno korisničko iskustvo.

Ova inicijativa predstavlja korak naprijed u pružanju savremenih i kvalitetnih usluga, što je od suštinskog značaja za unaprijeđenje transportne infrastrukture i zadovoljstvo korisnika.

Tokom ljetne turističke sezone, na raspolaganju je flota od osam trajekata, kapaciteta od preko 300 vozila.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve