Četvrtak, 28 Septembra, 2023
Rubrika:

Ministarstvo odbrane objavilo oglas za 19 radnih mjesta za civile i oficire

Oglas je otvoren do 5. juna

Ministarstvo odbrane raspisalo je danas javni oglas za prijem civilnih lica u službi u Vojsci Crne Gore na neodređeno vrijeme i oficira/ki na određeno vrijeme.

“Riječ je o ukupno 19 novih radnih mjesta”, navode iz oovg resora.

Po jedan izabrani doktor/ka potreban je u vojno-medicinskim centrima u Danilovgradu, Baru i Pljevljima.

Vojno-medicinskom centru u Podgorici potreban je po jedan ljekar/ka specijalista medicinske biohemije i ginekologije, kao i jedan pomoćni radnik/ca.

Centru za obuku u Danilovgradu potreban je jedan viši savjetnik/ca, a centrima za obuku u Kolašinu i Pljevljima po jedan instruktor/ka za engleski jezik.

Centar za obuku u Danilovgradu ima potrebu za po jednog štabnog oficira/ku i instruktora/ku, kao i dva viša savjetnika/ce, dok Četa za vezu i elektronsko ratovanje traži jednog administratora/ku, sa mjestom službovanja u Golubovcima (Zeta).

Bataljon za podršku traži psihologa/škinju i višeg savjetnika/cu sa mjestom službovanja u Podgorici, a sa mjestom službovanja u Danilovgradu, mehaničara/ku za pješadijsko i artiljerijsko naoružanje.

Pješadijski bataljon traži po jednog višeg savjetnika/cu i servirku, sa mjestom službovanja u Danilovgradu.

Oglas je otvoren do 5. juna.

Uslove oglasa, spisak potrebne dokumentacije i metotologiju, zainteresovana lica će naći na linku: https://www.gov.me/clanak/javni-oglas-za-prijem-19-lica-u-sluzbu-u-vojsci-crne-gore

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve