Nedjelja, 29 Januara, 2023
Rubrika:

Milošević: Nikada nijesam izjavio da je SPO ili UP dala saglasnost za formiranje komisije

Milošević reagovao na saopštenje Uprave policije

Nikada nijesam izjavio da je Specijalno policijsko odjeljenje SPO ili Uprava policije UP dala saglasnonst za formiranje komisije, saopštio je biši direktor Uprave prihoda i carina Rade Milošević koji je reagovao na saopštenje Uprave policije UP.

“U više navrata sam izjavio, da sam prilikom promjene određenog broja članova Komisijem, imao komunikaciju sa visokopozicioniranim članom SPO, o čemu postoji prepiska na signal aplikaciji, na mom mobilnom telefonu koji je dat nadležnom tužilaštvu. Lako je utvrditi da li je bilo komunikacije ili ne”, zaključio je on.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

4 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
RIR
22.10.2022-16:11 16:11

…petljavina -nije umijo ni tu”akciju “da izvede —-iako su mu se smijali brkovi kad je vidio
dobar plijen ,pun kamijon cigara —za ološa neko drugi je kriv ,on nikako —kraj djelo krasi !

Crnogorka
22.10.2022-16:32 16:32

Slika sve govori dosta i lud covjek moze procijenit da su ova dvojica glsvni za lopovluk a A Ministar policije ADZIC sa policijom ima pratnju do cilja -plijen ( EURI )se znaju za koga su -no nek sudstvo osudi nadamo se da nije tesko procijenit!

Niksic
22.10.2022-16:46 16:46

SAD SE  Zna sto Abazovic neda nikom POLICIJU -Tri glavna lopova za sve ovo sto se desilo u CG  i CAVKA sa grane zna-ADZIC-ABAZOVIC -I LOPOV BICIKALA -KOKOSAKA-KRMETA KOJE JOS NIJE PLATIJO -MILOSEVIC!

Niksic
22.10.2022-17:25 17:25

– Ostalo je nejasno jesteli li oduzimali nelegalne cigarete i spaljivali ih ili smo oduzimali legalne, i švercovali. Bilo je smešno juče kad je Dritan Abazović rekao koja se priča napravi oko jednog kamiona – Ovo je samo jedan kamion koji je uhvaćen, a koliko ih je koji su prošli i za koje niko osim MILOSEVICA- ADZICA -ABAZOVICA ne zna gdje su završili.- Imajte u vidu da su ovi kamioni praćeni od strane policijskih službenika, zajedno sa službenicima Uprave prihoda i carina. !