Nedjelja, 29 Januara, 2023
Rubrika:

Milatović: Košuta me tužio zbog javne kritike partijskog zapošljavanja iskazane u avgustu 2022.

Upravo mi je od strane Osnovnog suda u Podgorici dostavljena tužba Alije Košute, nekadašnjeg direktora Uprave za inspekcijske poslove za vrijeme DPS vlade, i trenutno predsjednika Upravnog odbora Fonda PIO

Zamjenik predsjednika Pokreta „Evropa sad“ Jakov Milatović saopštio je da je protiv njega tužbu podnio Alija Košuta, predsjednik Upravnog odbora Fonda PIO, zbog, navodno, povrede ugleda.  Tužbom se traži naknada nematerijalne štete u iznosu od 5.000 eura.

Milatović je kazao da ga je Košuta tužio zbog njegove “javne kritike partijskog zapošljavanja iskazane u avgustu 2022. kojim je navodno povrijedio njegov ugled”.

“Upravo mi je od strane Osnovnog suda u Podgorici dostavljena tužba Alije Košute, nekadašnjeg direktora Uprave za inspekcijske poslove za vrijeme DPS vlade, i trenutno predsjednika Upravnog odbora Fonda PIO, postavljenog od strane manjinske vlade. Gospodin Košuta me kao nekadašnji i sadašnji funkcioner i dobitnik stambenog kredita od DPS vlade u iznosu od 40,000 eura – tuži zbog moje javne kritike partijskog zapošljavanja iskazane u avgustu 2022. kojim sam navodno povrijedio njegov ugled”, naveo je Milatović na Facebook-u.

Milatović je imao poruku i za sve, kako kaže, uvrijeđene” partijske funkcionere.

“Ovim putem poručujem svim “uvrijeđenim” partijskim funkcionerima da borbu protiv zloupotrebe državnih resursa u Crnoj Gori niko više ne može zaustaviti, i da ću se snažno zalagati kroz svoje političko djelovanje za Crnu Goru u kojoj su znanje i rad iznad partitokratije”, poručio je Milatović.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve