Četvrtak, 28 Septembra, 2023
Rubrika:

Medoks: Nasilje ili prijetnje nasiljem protiv bilo koga nisu prihvatljivi

Nadam se da će vlasti preduzeti odgovarajuće mjere protiv odgovornih i osigurati sigurnost svih kandidata tokom kampanje, navela je Medoks 

Britanska ambasadorka u Crnoj Gori Karen Medoks objavila je na Tviteru da je u potpunosti saglasna sa onim što su, kako kaže, njene koleginice iz EU i SAD rekle u vezi sa napadom na predsjedničkog kandidata na Cetinju.

“U osnovi, nasilje ili prijetnje nasiljem protiv bilo koga nisu prihvatljivi. Napad na bilo kojeg od kandidata tokom predsjedničke izborne kampanje je, osim toga, napad na demokratski proces.

Nadam se da će vlasti preduzeti odgovarajuće mjere protiv odgovornih i osigurati sigurnost svih kandidata tokom kampanje”, navela je Medoks.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

2 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
BobZeković
11.03.2023-15:58 15:58

Medoks se oglasila. Osta je još Timonije! Uz Ambasade EU i SAD, biće tada popunjen KLUB stranih ambasada, koje podržavaju i potpomoažu SRPSKU OKUPACIJZ+U CRNE GORE I UKIDANJE CRNOGORKAMA I CRNOGORCIMA PRAVO NA ŽIVOT I POSTOJANJE. Juče je bila godišnjica smrti crnogorske princeze KSENIJE PETROVIĆ, koja ja umrla u bijedi sa svojom sestrom, princezom VJEROM. Srpski olupator ih je zajedno sa ocem Kraljom Nikolom protjerao iz Crne Gore, a SRPSKI FRANCUSKI SAVEZNICI, držali su ih čvrsto u zatočeništvu do smrti. Ovih dana Crnom Gorom kruži pismo JELENE SAVOJSKE, KRALJICE ITALIJE. U pismu kraljica Italije, a Crnogorska princeza Jelena, opisuje brutalni… Pročitaj više »

DAKA
11.03.2023-18:03 18:03

Poslije ovakve osude Crnogoraca-Crnogorki u svojoj matici od strane EU-USA- nebi ni najvisem dusmanu pozelijo u kolo da zaigraju sa njima vjerujte nikad kolac sladak necemo pojesti  ili kajmak pokupiti sa bilo kojim okupatorom !!!! Velika Britanija je bila u to kolo i jedva su se iscupali iz kandzi EU-!!Zato otkazite sve dok nije kasno -NEUTRALNI ne treba nam EU-USA-RUSIJA Zivimo slobodno dao bog imamo sve !! Sloboda je najvece bogastvo !Poslije ovakve uvrede CRNOGORACA -KI NA REFERENDUM ZELIMO LI EU ILI NE  A OD DANAS 78% NE ZELI SA NJIMA DA IGRAMO KAKO ONI SVIRAJU!!