Medojević: Planiraju proteste da bi pitomci Vijesti i ambasada ušli u Vladu

Iako je na Predsjedništvu DF-a glasao za zaključke koji uključuju potencijalnu organizaciju protesta, lider PZP Nebojša Medojević je na Fejsbuku nekoliko sati ranije, prije sjednice najvećeg organa DF-a, kazao da za ,,proteste treba sačekati pravi trenutak“ i optužio dio opozicije i vlasnika privatnog medijskog koncerna Vijesti da namjerno potenciraju tu priču.

-Prošli put rezultat naših protesta je bio da je ostatak opozicije pod kontrolom ambasada i vlasnika Vijesti ladno ušao u Vladu Đukanovića. Sad ista ekipa planira da DF organizuje proteste i da pomogne Dušku Markoviću u sukobu sa Đukanovićem. I da opet predstavnici vlasnika Vijesti i pitomci ambasada uđu u Vladu – napisao je Medojević u svom postu na Fejsbuku komentarišući mogućnost održavanja protesta.

Prema njegovim riječima, DF će organizovati proteste sa ciljem smjene režima i stvaranja uslova za fer izbore, ali i dodao da su ,,za to neophodni određeni logistički i politički uslovi i pravi trenutak“.

– DF treba da organizuje proteste, a pravi lider Ure Žarko Rakčević treba da kupi u bescijenje Institut ,,Simo Milošević“. Imovinu vrijednu minimum 200 miliona eura za 10 miliona eura. Odluku treba da donese drug sa bazena Željka Ivanovića – napisao je Medojević.

Komentari

avatar