Marković: Postignuti ekonomski rast pretočićemo u razvoj Plava

Demokratska partija socijalista je najpouzdaniji garant društvene, političke, ekonomske i ukupne stabilnosti Crne Gore, zaključio je Marković

Zamjenik predsjednika Demokratske partije socijalista Duško Marković na sjednici Koordinacionog odbora DPS-a Plav u proširenom sastavu, poručio je da je ta stranka posvećena opredjeljenju sveukupnog razvoja Crne Gore.

 

“Danas se radi na stvaranju kvalitetnih osnova za brzi razvoj i bolji život naših građana, a rezultati su već vidljivi. Oni nakon dvije godine premašuju programska određenja na bazi kojih smo zadobili podršku birača i svih dobronamjernih ljudi”, saopšteno je iz DPS-a.

Marković je Pljavljanima još kazao da su stope ekonomskog rasta blizu 5 odsto. “Činjenica da smo među prvih pet rastućih ekonomija Evrope uvjerava nas da ćemo taj rast pretočiti u dobrobit života građana Plava, našeg Sjevera i Crne Gore”, naglasio je Marković.

Postignuti rezultati na ukupnom razvoju Crne Gore i osigurane pretpostavke za bolji život građana Plava, preporučuju nas za vodeću političku snagu, poručio je zamjenik predsjednika DPS-a.

Demokratska partija socijalista je najpouzdaniji garant društvene, političke, ekonomske i ukupne stabilnosti Crne Gore, zaključio je Marković.

Komentari

avatar