Marković na okruglom stolu: “Saradnja Vlade i nevladinih organizacija u procesu pristupanja EU”

Okrugli sto biće održan sjutra u Hotelu CentreVille u Podgorici, sa početkom u 9.30 sati.

Premijer Duško Marković otvoriće i učestvovati na okruglom stolu na temu “Saradnja Vlade i nevladinih organizacija u procesu pristupanja EU“ koji organizuje Generalni sekretarijat Vlade u skladu sa opredjeljenjem Vlade da na transparentan i inkluzivan način vodi pregovore o pristupanju Crne Gore EU.

Premijer Duško Marković

Okrugli sto biće održan sjutra u Hotelu CentreVille u Podgorici, sa početkom u 9.30 sati, a u ime nevladinih organizacija, obratiće se izvršna direktorica Centra za razvoj nevladinih organizacija Ana Novaković.

Okruglom stolu će prisustvovati potpredsjednici Vlade Milutin Simović i Zoran Pažin, ministarka javne uprave Suzana Pribilović i glavni pregovarač Aleksandar Drljević.

“Skup će biti posvećen razmatranju ostvarenih rezultata i izazova na polju saradnje Vlade i nevladinih organizacija, u kontekstu procesa pristupanja EU i nedavno objavljenog Izvještaja EK o Crnoj Gori za 2019.

Okrugli sto se organizuje u okviru projekta EU4ME koji finansira Evropska unija, a sprovodi UNDP”, navedeno je u saopštenju Generalnog sekretarijata Vlade Crne Gore.

Komentari

avatar