Subota, 28 Januara, 2023
Rubrika:

Maloljetnici osumnjičeni za krađe

Službenici Odjeljenja bezbjednosti Podgorica su sinoć, neposredno nakon izvršenog krivičnog djela teška krađa, uhapsili dvije maloljetne osobe muškog pola, starosti 14 i 16 godina

Službenici Odjeljenja bezbjednosti Podgorica su sinoć, neposredno nakon izvršenog krivičnog djela teška krađa, uhapsili dvije maloljetne osobe muškog pola, starosti 14 i 16 godina.

“Oni su, kako se sumnja, provalili u unutrašnjost ugostiteljskog objekta i iz aparata za klađenje otuđili oko 40 eura”, navodi policija.

Postupajući po prijavi građana policija je u kratkom roku locirala i uhapsila počinioce, kod kojih je pronađen otuđeni novac.

Kriminalističkom obradom policija je došla do sumnje da su oni u noći 26. novembra izvršili tri krivična djela teška krađa na štetu tri prodavnice.

“Sumnja se da su oni tada provalili u unutrašnjost ovih objekta i otuđili depozite u ukupnom iznosu od 450 eura”, navodi policija.

Dva maloljetnika su jutros uz krivičnu prijavu privdena državnom tužiocu za maloljetnike u Osnovnom državnom tužilaštvu u Podgorici zbog sumnje da su izvršila četiri teške krađe.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve