Subota, 4 Februara, 2023
Rubrika:

Lakušić i Popović uhapšeni zbog sumnje da su bacili bombu na kuću Spasojevića

Iz policije podsjećaju da je 1. decembra nedaleko od ograde porodičnog dvorišta načelnika Spasojevića aktivirana ručna bomba kojom prilikom nije bilo povrijeđenih lica i nije nastupila materijalna šteta

Službenici Uprava policije su u saradnji sa postupajućom tužiteljkom Majom Knežević rasvijetlili slučaj bacanja ručnih bombi na imovinu načelnika Istražnog zatvora Predraga Spasojevića.

Iz Uprave policije saopšteno je da su uhapšeni Željko Lakušić (34) i Filip Popović (21) zbog sumnje da su bacili ručnu bombu na porodičnu kuću načelnika Spasojevića.

“Službenici policije su nakon niza preduzetih istražnih i kriminalističkih mjera i radnji, kao i odgovarajućih vještačenja u Forenzičkom centru došli do osnovane sumnje da su Ž.L. (34) i F.P. (21) bacili ručnu bombu na porodičnu kuću načelnika Spasojevića. Ova lica se u policijskim evidencijama vode kao bezbjednosno interesantna lica”, navodi se u saopštenju UP.

Iz policije podsjećaju da je 1. decembra nedaleko od ograde porodičnog dvorišta načelnika Spasojevića aktivirana ručna bomba kojom prilikom nije bilo povrijeđenih lica i nije nastupila materijalna šteta.

“Njima se na teret stavlja krivično djelo izazivanje opšte opasnosti u sticaju sa krivičnim djelo nedozvoljno držanje oružja i eksplozivnih materija, a oni su po nalogu državnog tužioca Osnovnog državnog tužilaštva u Podgorici lišeni slobode”, ističu u saopštenju.

U toku su, dodaju iz UP, pretresi prostorija koje koriste ova lica na području Podgorice.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve