Nedjelja, 29 Januara, 2023
Rubrika:

Krivična protiv tri mladića iz Nikšića: Sumnja se da su sugrađaninu polomili vilicu i rebra

Zbog zadobijenih povreda oštećeni je odvezen na ukazivanje ljekarske pomoći u Medicinski centar Nikšić

U službene prostorije Odjeljenja bezbjednosti Nikšić juče je pristupilo jedno lice sa vidnim povredama u predjelu glave, odnosno lica, te prijavilo da je neposredno prije prijavljivanja fizički napadnut od strane više njemu nepoznatih lica na parking prostoru ispred jednog supermarketa u Nikšiću, nakon čega su se navedena lica vozilom udaljila sa lica mjesta – saopšteno je iz Uprave policije.

Zbog zadobijenih povreda oštećeni je odvezen na ukazivanje ljekarske pomoći u Medicinski centar Nikšić, gdje su mu od strane dežurnog ljekara konstatovane teške tjelesne povrede u vidu preloma donje vilice i preloma rebra sa desne strane. Nakon toga ovo lice je transportovano u Klinički centar Crne Gore na hospitalizaciju i liječenje.

O svemu je upoznat tužilac u Osnovnom državnom tužilaštvu u Nikšiću koji je kvalifikovao krivično djelo teška tjelesna povreda, te naložio dalje preduzimanje policijskih mjera i radnji u cilju identifikacije i lociranja izvršilaca ovog krivičnog djela”, navodi se u saopštenju.

Policijski službenici Odjeljenja bezbjednosti Nikšić su, kako dodaju iz UP, u saradnji sa nadležnim tužilaštvom preduzeli niz operativno-taktičkih mjera i radnji na utvrđivanju svih okolnosti vezanih za navedeni događaj, koje su u krajnjoj mjeri rezultirale identifikacijom izvršilaca navedenog krivičnog djela.

”Sumnja se da su M.B. (18), F.N. (26) i D.Z. (26), svi iz Nikšića, upotrebom fizičke snage nanijeli višestruke tjelesne povrede oštećenom, a čemu je prethodila verbalna rasprava između dvije strane.

Protiv osumnjičenih lica je podnijeta krivična prijava zbog sumnje da su izvršili krivično djelo teška tjelesna povreda”, zaključuje se u saopštenju.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Mirko
31.12.2022-14:24 14:24

Boze Dragi sto je ovo, grupno na jednoga, kakav je moral i etika bila prije 40 godina, fer tuca i na pice, ovo sada je strasno!