Policija u Mojkovcu podnijeće krivičnu prijavu nadležnom tužiocu protiv komandira Stranice policije u Odjeljenju bezbjednosti Mojkovac R.T. zbog sumnje da je počinio krivično djelo ugrožavanje javnog saobraćaja, saopštila je Uprava policije.

Ilustracija

“R.T. je sinoć oko 20:15 časova u Njegoševoj ulici učestvovao u saobraćajoj nezgodi u kojoj je jedna ženska osoba zadobila povrede, koja je transportovana u Opštu bolnicu Bijelo Polje. Zbog zadobijenih povreda u ovu medicinsku ustanovu transportovan je i R.T.

Alkotestiranjem od strane saobraćajne policije kod R.T. utvrđeno je prisustvo alkohola u krvi u koncentraciji od 1,36 g/kg”, navode u saopštenju.

O događaju je, dodaju iz policije, obaviješten nadležni državni tužilac koji je naložio da se protiv R.T. podnese krivična prijava zbog sumnje da je počinio navedeno krivično djelo.

“Načelnik Odjeljenja bezbjednosti Mojkovac iniciraće pokretanje disciplinskog postupka za utvrđivanje odgovornosti i suspenzije ovog službenika do okončanja postupka”, dodaju iz UP.

guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve