Utorak, 3 Oktobra, 2023
Rubrika:

Kovačević uručio nagrade učesnicima akcije Novogodišnja čarolija u izlogu

Turistička organizacija Nikšić pokrenula je akciju za izbor najljepšeg novogodišnjeg izloga pod nazivom ,,Novogodišnja čarolija u izlogu''

Predsjednik opštine Nikšić Marko Kovačević uručio je nagrade učesnicima akcije „Novogodišnja čarolija u izlogu“.

Tim povodom, kako je saopšteno iz TO Nikšić, gradonačelnik je istakao da mu je drago što je akcija uspjela i da su mnogi preduzetnici učestvovali u uljepšavanju grada i na taj način dali veliki doprinos da sugrađani i vizuelno u ljepšem ugođaju dočekaju praznike.

Po ocjeni stručnog žirija, najljepši izlozi u 2021. su:
– prva nagrada u iznosu od 150 evra za izlog „U&D story“,
– druga nagrada u iznosu od 100 evra za izlog „Leandro“,
– treća nagrada u iznosu od 50 evra za Cvjećaru „Kristina“.

“Turistička organizacija Nikšić pokrenula je akciju za izbor najljepšeg novogodišnjeg izloga pod nazivom „Novogodišnja čarolija u izlogu“. Akcija je i više nego pozitivno prihvaćena od strane građana, koji su se aktivno uključili i na taj način doprinijeli ukrašavanju grada i prazničnoj atmosferi. U istom duhu, ove godine se odazvalo oko 50 učesnika, što predstavlja pomak u odnosu na prošlu godinu. Zahvaljujemo se svima koji su iskazali svoju kreativnost i doprinijeli prazničnom raspoloženju u našem gradu”, navodi se u saopštenju TO Nikšić.

U ovogodišnjoj akciji, „Novogodišnja čarolija u izlogu“, kako je navedeno, učestvovali su:

„Pekara“, „Jeans West“, „Kolibri“, „Pollino“, „Style“, „Emporio Junior“, „LJilja 1“, „Lady“, „Leandro 1“, „Fashion factory“, „Luna“, „City Moda“, „Onogošt“, „Cvjećara Zečević“, „LJilja 2“, „Atrium“, „Leandro 2“, „Dream“, „Junior JMV“, „Kockica“, „Dama“, „Bobica“, „Shoeballo“, „Bombastik“, „Swet“, „Obuća Minja“, „Wedding studio Talija“, „Victoria“, „Lisca“, „Dječji snovi“, „Rocky&Pistollato“, „Gradska knjižara“, „Chic-chic“, „Kristina“, „Party Time“, „Desert“, „Roma“, „U&D story“, „Ginger Cakes“, „L’aromeparfemi“, „Vitapur“, „Lora“, „Mazor“, „Priča“, „Mimoza“, „Knjižara M&M“, „Lovly Girl“ i „Narodna knjiga“.

“Takođe se zahvaljujemo i brojnim sugrađanima koji nam šalju svoje fotografije putem elektronskih medija, i ustupaju na korišćenje, a među njima najaktivniji su bili fotografi: Kostić Srđan, Glušica Ivan, Koprivica Novak, kojima se posebno zahvaljujemo”, dodaje se u saopštenju.

Iz TO Nikšić kažu da ih raduje da zaista veliki broj sugrađana prepoznaje značaj akcije „Novogodišnja čarolija u izlogu“, tako da će, kkao kažu, sa velikim zadovoljstvom zajednički nastaviti sa organizacijom i razvijanjem ove akcije u narednim godinama, na radost svih sugrađana i za što ljepši Nikšić.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve