Kotor je i u prvoj noći 2020.  pokazao da je grad dobre muzike – bendovi Bajaga i Instruktori, Hladno pivo i Light Under the Black Mountain nastupili su na Trgu od oružja u okviru druge večeri festivala “Rock New Year”.

Bajaga

Okupljeni su na početku večeri uživali uz izvedbu članova bluz-rok grupe Light Under the Black Mountain.

“Kotor je uvijek sjajan domaćin, mada je matična baza grupe u Kotoru. Od svih crnogorskih gradova, publika u Kotoru ubjedljivo najbolje reaguje na rokendrol”, kazao je gitarista Radovan Čeprnić.

Nakon pank-rok grupe Hladno pivo, na binu su došli članovi kultnog rok sastava Bajaga i instruktori.

“Bilo je mnogo lijepo, ja dugo nisam svirao u Kotoru, a naročito dugo nisam svirao za novogodišnje praznike. Ovo je jedan mnogo lijep prostor, divna publika i jedan rokerski doček Nove godine. Po mom ukusu, mislim da je ovo najbolji doček u Crnoj Gori ove godine”, poručio je frontmen sastava Momčilo Bajagić za agenciju Infobiro Montenegro.

Turistička organizacija Kotor već treću godinu zaredom organizuje festival “Rock New Year”, a koncept festivala obuhvata širok spektar podvrsta rock muzike, uz uključivanje regionalnih izvođača, kao i zastupljenost lokalnih bendova, a pod sloganom „Kotor – grad dobre muzike“.

Podsjetimo, oni su 31. organizovali rokenrol doček Nove godine, gdje su Partibrejkersi, Lačni Franz i VIS Tetra uveli su okupljene građane i turiste u Novu 2020.

“Doček u okviru manifestacije ‘Rock New Year’ koji se treći put održava u Kotoru opravdao je očekivanja i organizatora, publike, i izvođača. Raduje nas da smo kao grad uspjeli da slavimo na ovaj način, da je sve prošlo u najboljem redu uprkos pirotehnici, alkoholu i velikoj gužvi”, rekla je direktorica TO Kotor Ana Nives Radović.

guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve