Ponedjeljak, 15 Jula, 2024
Rubrika:

Kotor: Krivična prijava protiv Tivćanina, osumnjičen da je ukrao četiri električna trotineta

On je, kako se sumnja, radeći kao zaposleni u privrednom društvu koje se bavi održavanjem higijene u stambenim zgradama, koristeći šifre, pristupao unutrašnjosti istih i od oštećenih otuđio četiri električna trotineta

Kotorska policija rasvijetlila je četiri krađe, a protiv M.S. (19) podnijeta je krivična prijava, saopšteno je iz Uprave policije (UP).

“Preduzimanjem operativnih i drugih mjera i radnji iz svoje nadležnosti, policijski službenici su identifikovali a potom i locirali lice M.S.(19) iz Tivta, za kog se sumnja da je izvršio četiri krađe.

On je, kako se sumnja, radeći kao zaposleni u privrednom društvu koje se bavi održavanjem higijene u stambenim zgradama, koristeći šifre, pristupao unutrašnjosti istih i od oštećenih otuđio četiri električna trotineta”, navodi se u saopštenju.

Policijski službenici su protiv M.S. podnijeli krivičnu prijavu zbog sumnje da je izvršio krivično djelo teška krađa u produženom trajanju i od njega su, uz odgovarajuću potvrdu, oduzeli pomenute trotinete.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve