Zaposlenom na Fakultetu političkih nauka potvrđen je slučaj koronavirusa.

Iz FPN je saopšteno da su prema preporuci Instituta za javno zdravlje, Služba za studentska pitanja, Služba računovodstva i sekretara i Dekanat/arhiva zatvorene za neposredan rad sa studentima i zaposlenima.

“Službena komunikacija će se obavljati isključivo putem telefona i e-maila”, navode iz FPN-a.

Ističu da će preostali ispiti biti sprovedeni u predveđenim terminima uz obavezno nošenje maski, rukavica i dezinfekciju ruku prije ulaska u sale.

“Fizička distanca od najmanje dva metra je obavezna za sve studente i zaposlene, u cjelokupnom prostoru Fakulteta političkih nauka”, navode iz FPN-a, prenosi CdM.

S obzirom na činjenicu da je određeni broj zaposlenih upućen u samoizolaciju (u Službi za studentska pitanja biće angažovan samo jedan zaposleni), sve službe Fakulteta radiće smanjenim kapacitetom, zbog čega se apeluje na studente da budu racionalni i strpljivi prilikom slanja zahtjeva za izdavanje uvjerenja i potvrda.

“Napominjemo da će se izdavati samo dokumenta (dostavljanje isključivo putem e-maila), po zahtjevima sa oznakom hitnosti, a isti pristup će postojati i kada je u pitanju i davanje odgovora na primljenu elektronsku poštu”, navode iz FPN-a.

Odbrane specijalističkih radova biće organizovane samo u prisustvu članova komisija i kandidata u salama Fakulteta.

“Za slučaj pojave nekog od simptoma koji bi mogli upućivati na prisustvo koronavirusa, preporučuje se studentima i zaposlenima da bez odlaganja kontaktiraju Institut za javno zdravlje”, poručuju iz FPN-a.

guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve