Kongres Demokratske narodne partije Crne Gore 16. decembra

Na današnjoj sjednici Predsjedništva Demokratske narodne partije Crne Gore konstatovano je da će drugi Kongres biti održan 16. decembra.

Na sjednici je rečeno da je predsjednik Milan Knežević dobio jednoglasnu podršku od svih opštinskih odbora i da je predložen kao kandidat za predsjednika partije i u narednom periodu.

“Predsjedništvo DNP je u tom smislu usvojilo kadrovske predloge organa partije i iskazalo punu podršku predsjedniku Milanu Kneževiću koji se nalazi u svojevrsnom pritvoru zbog protivustavnog i nezakonitog određivanja da se stavi u zatvor. Tim činom, kao i brutalnom otmicom Nebojše Medojevića u Crnoj Gori je ugroženo funkcionisanje političkog sistema. Suspendovanjem Ustava ugroženo  je funkcionisanje Skupštine Crne Gore u punom kapacitetu i ozbiljno prijeti  daljem  političkim podjelama i sukobljavanju.  Uprkos nezapamćenom političkom progonu kojem je  Demokratska narodna partija i Demokratski front izložen, a posebno kojem su izloženi naši lideri i funkcioneri, ostajemo u potpunosti posvećeni i  principijelni u borbi za konačnu demokratizacije Crne Gore u kojoj ćemo sigurno  istrajati do kraja”, poručuju iz ove partije.

Komentari

avatar