Srijeda, 4 Oktobra, 2023
Rubrika:

Koncertom Džibonija i velikim ponoćnim vatrometom otvorena ljetnja sezona u Kotoru

Direktor TO Kotor Jovan Ristić kazao je da je prvi put u Kotoru organizovan ovakav koncert za otvaranje sezone koja bi, kako je naveo, prema najavama trebalo da bude sezona za pamćenje

Glavna turistička ljetnja sezona u Kotoru otvorena je sinoć koncertom regionalne zvijezde Džibonija na glavnom gradskom trgu. Kao predgrupa nastupio je Ansambl Toć.

Direktor TO Kotor Jovan Ristić kazao je da je prvi put u Kotoru organizovan ovakav koncert za otvaranje sezone koja bi, kako je naveo, prema najavama trebalo da bude sezona za pamćenje.

“Gotovo svi hoteli i privatni smještaj, koji je otvoren, su popunjeni. To nije bilo ni rekordne 2019. godine. Popunjenost je 40 odsto veća nego, u istom periodu, 2019. i čak 60 procenata veća u u odnosu na prošlu godinu. Grad je pun tokom svih ovih mjeseci”, kazao je Ristić.

On je, takođe, rekao da su TO Kotor i Opština Kotor suorganizator koncerta, uz podršku generalnog sponzora Hyatt Regency Kotor Bay Resorta koji je svečano otvoren 1.juna kao prvi Hyatt-ov hotel u Crnoj Gori.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve