Ponedjeljak, 15 Jula, 2024
Rubrika:

Kolašin: Podnijeta krivična prijava, oduzeto oružje, municija…

O navedenom događaju je upoznat državni tužilac u Osnovnom državnom tužilaštvu u Kolašinu.

Kolašinska policija podnijela je krivičnu prijavu protiv B.B. iz tog grada zbog sumnje da je izvršio krivično djelo nedozvoljeno držanje i nošenje oružja i eksplozivnih materija. Pretresom prostorija u koje koristi B.B. policija je oduzela dvije puške, jedan pištolj, više komada pištoljske i puščane municije, 80 grama baruta, 330 grama balina za municiju, sporogoreći štapin, mašinicu za punjenje municije, tri noža i jednu sjekiricu.

“Službenici Regionalnog centra bezbjednosti ,,Sjever“ – Odjeljenja bezbjednosti Kolašin, u saradnji sa službenicima Odjeljenja bezbjednosti Mojkovac su, preduzimajući planske mjere i radnje u cilju pronalska oružja u ilegalnom posjedu, uhapsili su jednu osobu. Naime, u okviru pretresa koje su službenici policije vršili na tri lokacije, izvršen je pretres kuće i pomoćnih objekata koje koristi B.B. iz Kolašina i tom prilikom oduzeli dvije puške, jedan pištolj, više komada pištoljske i puščane municije, 80 grama baruta, 330 grama balina za municiju, sporogoreći štapin, mašinicu za punjenje municije, tri noža i jednu sjekiricu”, navedeno je u saopštenju Uprave policije.

O navedenom događaju je upoznat državni tužilac u Osnovnom državnom tužilaštvu u Kolašinu.

“Po čijem je nalogu B.B. uhapšenm i protiv njega je podnijeta krivična prijava zbog sumnje da je izvršio krivično djelo nedozvoljeno držanje i nošenje oružja i eksplozivnih materija”, kazali su iz policije.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve