Četvrtak, 19 Maja, 2022
Rubrika:

Kokain, sladoled i Milivojeva dijagnoza

Ponašajući se u kontinuitetu kao lobotomirani, psihički labilni promoter naopakih vrijednosti, Katnić već godinama unižava Tužilaštvo, i izvrgava ruglu instituciju koju je odavno pretvorio u cirkus diletantizma, korupcije i nebuloznih javnih nastupa.

Odlazeći glavni specijalni tužiac, samoproklamovani Lovćenski tajnovidac sa količinom pravnog znanja koja je u obrnuto-srazmjernom odnosu sa količinom njegove bahatosti i nesuvislosti Milivoje Katnić, ne prestaje da produbljuje dno kada su u pitanju javni nastupi.

Isljednik Milivoje, kako ga oslovljava veliki dio crnogorske javnosti, na konferenciji za medije u petak, kada je govorio o zaplijeni kokaina u tovaru banana, nesuvislim i konfuznim izjavama prevazišao je sve svoje dosadašnje javne verbalne brljotine, što nije bilo nimalo lako.

Pobrojavanje svih nebuloznih izjava, konfuznih rečeničnih sklopova, lapsusa, greški koje su proizašle iz elementarne nepismenosti,  već je postao uzaludan posao i više se time ne bi bavili da nepopularni Milivoje, na konferenciji za medije u  petak, nije prešao granice zdravog razuma i ušao u oblast patologije.

Među krajnje problematičnim izjavama samoproklamovanog Lovćenskog tajnovidca izdvojila se jedna koja govori o veoma labilnom psihičkom stanju u koje je upao odlazeći glavni specijalni tužilac:

”Individualno on prodaje i dodade, jer je važno da je ova droga 96 posto čistoće, to je savršenstvo”, egzaltirano je u stilu koničkog narko-dilera koji hvali svoj proizvod kazao čovjek koji je još uvijek glavni specijalni tužilac, što je izazvalo smijeh prisutnih novinarskih ekipa.

Zatim je svečano dodao:

”Ali vam ne predlažem da je koristite”.

Nažalost, crnogorska javnost je već godinama navikla da sluša ovakve nebuloze koje izlaze iz govornog aparata Milivoja Katnića, a koje svjedoče koliko je ova osoba neozbiljna i koliko unižava i banalizuje ozbiljne situacije kao što su zaplijena skoro pola tone kokaina.

Ponašajući se u kontinuitetu kao lobotomirani, psihički labilni promoter naopakih vrijednosti, Katnić već godinama unižava Tužilaštvo i izvrgava ruglu instituciju koju je odavno pretvorio u cirkus diletantizma, korupcije i nebuloznih javnih nastupa.

Treba podsjetiti da je Milivoje Katnić poznat po davanju krajnje nesmotrenih, nerazumljivih, konfuznih izjava koje s vremena na vrijeme mogu da budu veoma opasne.

Takav je upravo slučaj bio kada je glavni specijalni tužilac izazvao paniku na početku pandemije koronavirusa 2020. godine. Tada je pred crnogorskim novinaraima iznio lažnu informaciju da “ne treba piti hladna pića i sladolede jer tu koronavirus živi”.

“Može stomak da zaboli od koka-kole. I sad ne treba piti hladna pića i sladolede i ostalo jer tu koronavirus živi, a ne živi u slanim i toplim sredinama, pijte tople napitke, vidite mogu i medicinske savjete da vam dam”, rekao je Katnić na konferenciji za medije početkom 2020. godine.

Dječji fond Ujedinjenih nacija (UNICEF) Crna Gora nakon te krajnje nesmotrene izjave Katnića, je bio prinuđen da upozori javnost da su se na internetu pojavile lažne informacije u kojima se tvrdi da treba izbjegavati sladolede i druge vrste hladnih prehrambenih proizvoda jer su one, navodno povezane sa koronavirusom. Iz UNICEF-a tada su naglasili  da su ovi navodi “potpuno neistiniti” i apelovali na sve one koji ih šire da sa tim prestanu!

Najtužnije u ovoj priči je što Katnić ne prestaje sa ovakvim ispadima, o čemu svjedoči i krajnje problematična izjava o čistoći i konzumaciji kokaina koju je iznio na konferenciji za medije u veoma važnom slučaju zaplijene droge.

Treba se zapitati da li ovom čovjeku ima ko da kaže da je njegovo ponašanje već odavno prestalo da bude smiješno, i postalo krajnje opasno. Jer ”šaliti” se ovako kao Milivoje sa pozicije koju nažalost još uvijek obavlja nije više pitanje duhovitosti, već psihičkog zdravlja. A pitanje o nužnosti dijagnoze se nameće samo po sebi…

B.Knežević

Najnovije

Foreign Affairs: Bosna na opasnom putu

Na Balkanu, a posebno u Bosni i Hercegovini, slike iz opkoljenih gradova Ukrajine, pokolja i masovnog raseljavanja retraumatizuju društvo koje se nikada nije smjelo...

Latinka Perović: Crna Gora je prošla složen put udaljavanja od velikosrpskog projekta

Ono što se događa u Crnoj Gori je proces učenja demokratije. Crna Gora je prošla složen put udaljavanja od velikosrpskog projekta, preko dvočlane federacije,...

UŽIVO Nova evakuacija iz Azovstala, Svjetska banka odobrava 30 milijardi dolara za hranu

Ulazimo u 85. dan rata u Ukrajini. U srijedu veče evakuisano je još ukrajinskih boraca iz Azovstala. Nekoliko autobusa u pratnji ruske vojske napustilo...

Tri profesora dobila spor na sudu zbog revanšizma direktora ministarke Bratić

Mnogi profesori su, posebno ove godine, bili žrtve nezapamćenog revanšizma, te su bez ikakvog razloga, iz čiste osionosti i inata novih rukovodilaca obrazovnih ustanova,...

Zapljena cigareta bez pravnog osnova, izgledne tužbe vlasnika

Cigarete i duvanski proizvodi koji su evidentirani na zalihama u skladištima Slobodne zone Luke Bar ne mogu kroz pokrenuti carinski postupak o statusu robe...

Najčitanije

Povezano

UTIHNULA GOVEČAD I KUČKE: Dokle se stiglo?

Vidjeli smo inkriminišuću dokumentaciju, transkripte koji duboko kompromituju čitavu crnogorsku policiju i sektor bezbjednosti, uvjerili se u komunikaciju kriminalaca i policajaca. Sve to nije...

Abazović: Katnićeva bezbjednost nije ugrožena, priča nebuloze, Petar Lazović u Crnoj Gori

Premijer Dritan Abazović je, nakon hapšenja predsjednika Privrednog suda Blaža Jovanića, kazao da su rezultati krenuli i da očekuje da se ovaj trend nastavi. - Policija...

KAKO ODBRANITI NEODBRANJIVO: Da li je ”Z” šef?

Piše: Balša Knežević Trulež koruptivno-kriminalne kaljuge čije se emanacije posljednjih dana prelivaju u javni prostor, poprimile su neslućene razmjere nakon objelodanjivanja neumoljive dokumentacije Europola o...

Mandić: Katnić i Čađenović namjerno čekali da istekne rok od šest mjeseci

Bivši Glavni specijalni tužilac Milivoje Katnić i njegov zamjenik Saša Čađenović namjerno su čekali da istekne rok od šest mjeseci od dobijanja operativnih podataka od Europola, nakon čega...

Komentari

2 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
gagi
16.01.2022-08:11 08:11

Sto se tice “sladoleda i dijagnoze”Katnica nije pametno,eno je i onaj ludi Vucic na pocetku pandemije “dao recept”rakija sljivovica(ali samo srpska) i bijeli luk,i sto se desilo na desetine hiljada mrtvih(kriju pravu cifru)no to je njihov problem. Imamo mi “nase bisere”. Ponesite bukvu u Dubrovnik(dje su gospari/ gospoda)ona je bukva i to “sirova”.

Sara
16.01.2022-16:27 16:27

gospodin Milivoje Kanic..je profesionalac u poslu..njegove izjave su jako simpaticne..zato izrugava mafiju sa cistocom droge koji su htjeli prodati..a nije im uspjelo..Njega najvise mrze cetnici..antidrzavnici i Mafija..sto je normalno..zato sto se razumije u svojem poslu..Cudime od “aktuelno”da propusta ovaj govor mrznje prema gospodinu Katnicu..da njega nema.dje bi CG dosla..i onako nam se dobro ne pise..upali smo u totalnu apostolsku anarhiju..