Nedjelja, 5 Februara, 2023
Rubrika:

Knežević: Napad politički motivisan, nijesam isprovocirao incident

Zbog napada na predsjednika DNP-a jedno lice je privedeno. Knežević tvrdi da nije nikoga provocirao. Povodom ovog incidenta oglasio se i rođak jednog od učesnika u događaju koji tvrdi da je Knežević na njih nasrnuo.

Predsjednik Demokratske narodne partije i jedan od lidera Demokratskog fronta i predsjednik Odbora za bezbjednost i odbranu Milan Knežević napadnut je danas na aerodromu u Golubovcima. On je, kako je kazao, prvo napadnut verbalno, pa zatim i fizički.

Slučaj je prijavljen podgoričkoj policiji. Knežević je dao izjavi u policiji, a nakon toga se obratio medijima.

Motivi

Knežević je novinarima saopštio da je današnji napad na njega politički motivisan.

“U pratnji vozača i jednog člana obezbjeđenja došao sam na aerodrom da sačekam suprugu koja je doputovala iz Beograda. Na parkingu, dok sam sjedio u automobilu, prišao je jedan mladić iz automobila cetinjskih registracija i počeo sa salvom uvreda i negativnih komentara na moj račun. Mladić koga nikad u životu vidio nisam niti imao kontakt s njim, nakon verbalnog napada na mene, spustio sam staklo i pitao ga kakav je problem, a on je nastavio da me vrijeđa”, rekao je Knežević novinarima ispred CB Podgorica.

Kazao je da su njegov vozač i on procijenili da može doći do fizičkog kontakta i da može biti fizički ugrožen.

“Imajući u vidu da sam juče na Fejsbuku dobio prijetnju da je prava sreća što sam sam još uvijek živ jer sam neprijatelj Crne Gore i zbog toga što sam na raznim portalima targetiran kao neprijatelj Crne Gore i saradnik raznih službi, moj vozač je reagovao pravovremeno i zaustavio je fizički napad na mene i ja mu se zahvaljujem, jer ne znam kako se to moglo završiti”, naveo je Knežević.

Ocijenio je da se radi o politički motivisanom napadu, jer tog mladića, kako je istakao, nikada nije vidio.

“Posebno želim da istaknem da ničim nisam isporovocirao incident nego sam maksimalno pokušao da ga izbjegnem, jer je to verbalno vrijeđanje i dobacivanje trajalo mnogo duže nego što sam ja reagovao”, dodao je Knežević.

Jedan od lidera Demokratskog fronta novinarima je rekao da je tražio da nosi oružje jer mu je ugrožena bezbjednost.

”Ali nadležni kažu da to nije moguće, jer se vodi krivični postupak protiv mene. Ja sad saopštavam svima da ću od večeras i ja i obezbjeđenje da nosimo oružje jer se osjećamo ugroženo”, rekao Knežević.

Prema saznanjima Portala RTCG, zbog napada na predsjednika DNP-a jedno lice je privedeno.

Povodom ovog incidenta za CDM oglasio se i rođak jednog od učesnika u događaju koji tvrdi da je Knežević na njih nasrnuo.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

9 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
nadvoznjak
07.12.2022-15:34 15:34

rece pipun nekome ce biti usko…i dosluti…

Tito
07.12.2022-16:29 16:29

Sad ce ga spasavati Jeena Maras ,skolska drugarica koja je mladja od njega 5 godina. I zoki djurisic

Dogville
07.12.2022-16:48 16:48

Milan Kneževic je, koliko me pamcenje služi, u holu skupštine CG, svojevremeno, i verbalno i fizički nasrnuo na bolesnog Miška Vukovica. Ne možeš zlo činjet’ a dobru se nadat’ moj Kneževicu. Onaj gore, jednog dana sve lijepo ” ispegla”. Ti zaboraviš ali on ne zaboravlja…Bog, kosmicka pravda, karma …šta god, moj Milane….Sjeti se pa ” smanji doživljaj”.

Govedov prdan
07.12.2022-19:10 19:10

Vise je pipun po aerodroma no boing

BobZeković
07.12.2022-19:53 19:53

Milan Knežević, jedan od na najnepristojijih, najgrubljih, najnevaspianijih, najsvađalačkih osoba. On je na takvim osobinama zavriio visloko mjesto na listi najvećih neprijaelja Crnogoraca i Crnogorki, države Crne Gore! Imao sam čast da doživim, da M.K. pokuša da me linčuje sa 14 odbornika SNP- na sjednici Skupštine4 opštine Podgorica. Izazvan samo mojim apelom da u diskusijama odbornici SNP koriste pristojan rječnik i ne vrijeđaju DRUGE.. Sliku tog divljeg, tada mmčića, imaču pred očima čitavog života. Žalim da svoj zalet na mene nije dovršio nego se zaustavio na psovkama i divljanju. OPREM DOBRO MILAN KNEŽEVIĆ. SRAM TE BILO ZA VAZDA ZA SVAKO… Pročitaj više »

Joko
07.12.2022-20:02 20:02

Ozenise se ljaljo I pipun casti mi jedino dritan osta veliko zlo u dom

Tara
07.12.2022-20:58 20:58

Kako on moze da ceka zenu..sa drzavnim autom..i sluzbenom pratnjom..Antena M pise sasvim drugacije..od njegove izjave..da je on ovom mladicu opsovao majku..tako da je njegova sluzbena pratnja..momka udarili boksom..a oca,,udarili po ruci..

Hajdi
07.12.2022-22:42 22:42

Ima šofera ?!! Ima obezbedjenje?!!! Čime je to zaslužio?

Gardašević nakon incidenta sa Kneževićem pušten na slobodu | Skala radio
08.12.2022-09:39 09:39

[…] partije Milana Kneževića. Knežević je juče policiji prijavio osobe koje su mu, kako tvrdi, na Aerodromu Podgorica uputile uvrjedljive riječi i pokušale fizički da ga napadnu, a što je spriječio njegov lični […]