Specijalni državni tužilac Milivoje Katnić kazao je da je da ne bi odbio Nobelovu nagradu da mu je ponude, ali da bi sav novac koji bi dobio dao u humaniterne svrhe. Kazao je da njemu milion eura koje se dobijaju ne predstavljaju veliki iznos jer “je od kriminalnih grupa zaplijenio preko 62 miliona eura”.

Glavni specijalni tužilac Milivoje

“Alfred Nobel je vjerovao da je dinamit izmislio za dobrobit čovječanstva pa je osnovao tu nagradu. Ja bih je rado uzeo, ali se ne dobija za ovo što ja radim. Ako bi se to promijenilo onda bih milion eura dao u dobrotvorne svrhe. Meni ne treba novac, evo vidite da samo u ovom predmetu protiv D.K. uzimamo 62 milona”, rekao je Katnić odgovarajući na pitanje novinara Standarda “da li su tačne spekacije da će mu biti ponuđena Nobelova nagrada”.

Katnić je danas na konferenciji za medije komentarisao jučerašnji slučaj kada je odbjegli biznismen vlasnik Atlas grupe Duško Knežević, u snimljenom razgovoru optužio Vrhovnog državnog tužioca Ivicu Stankovića da je primao mito.

On je kazao da “nikome ne vjeruje na riječ ali da zna da nema ni udaljenih sumnji da je Ivica Stanković osumnjičen za bilo kakvo krivično djelo”.

guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve