Opštinski odbor Socijaldemokratske partije SDP Cetinja smatra da Prijestonica mora, u budžetu za narednu godinu predvidjeti sredstva za pokrivanje kompletnih troškova vrtića za sve polaznike cetinjskog vrtića.

Boris Kaluđerović

“Godina koja dolazi će u ekonomsko-socijalnom smislu biti veoma izazovna za sve nas pa je pokrivanje troškova vrtića za sve cetinjske mališane i njihove porodice minimum podrške koju im grad mora pružiti. U tom smislu će SDP inicirati da se u lokalnom budžetu za 2021. godinu sredstva koja bi bila planirana za kapitalne investicije usmjere za ovu namjenu kako bi vrtić bio besplatan za sve naše najmlađe sugrađane”, saopštio je predsjednik OO SDP Cetinje Boris Kaluđerović.

Prema njegovim riječima ova inicijativa ima puno utemeljenje s obzirom da će Cetinje raspolagati sredstvima za kapitalne investicije iz državnog budžeta shodno Zakonu o Prijestonici.

“Pozivamo lokalnu DPS-SD koaliciju da umjesto povećavanja troškova za plate zbog predizbornog partijskog zapošljavanja, podrže besplatan vrtić za sve naše najmlađe sugrađane”, zaključio je on.

guest
1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
gagi
gagi
20.07.2020-18:00 18:00

Evo ovaj Kaludjerovic “izmisli toplu vodu”bas pred izbore do sada ga nije ni u pjacu bilo,mora da ga je “savjetovao”potparol Djuraskovic.Mic po mic SDPse”primicu” se DPS-u.