Nedjelja, 2 Aprila, 2023
Rubrika:

Kako su mještani vrijeđali radnika obezbjeđenja prije nasilnog upada na Sveti Stefan

Prilikom tog događaja na licu mjesta su bili i predsjednik opštine Budva Marko Carević i predsjednik SO Krsto Radović., koji su podržali mještane

“Ajd, otvori da prođemo, kad ti kažem”. Ovim riječima su se mještani Svetog Stefana, Miločera i Pržna obratili radniku obezbjeđenja na Svetom Stefanu, 30. marta, prije nego što su na vandalski način porušili ogradu na ulasku u Sveti Stefan, kod gradilišta hotela “Kraljičina plaža.”

CdM je u posjedu ekskluzivnog audio zapisa na kome se čuje kako su mještani vrijeđali i napali radnika obezbjeđenja Todora Miljanića, zaposlenog u firmi Guardian World Podgorica za Budvu, a koju angažovala kompanija Adriatic Properties, koji je slučaj prijavio policiji.

Transkript razgovora:
Mještanin: Ajd, otvori da prođemo, kad ti kažem!
Miljanić: Nemam ja ključ.
Mještanin: Otvori da prođemo!
Mještanin: Ajd otvori to da prođemo
Miljanić: Nemam ključ
Mještanin: Ajd otvori
Čuje se da više okupljenih građana kako viču: Ajd otvori!
Miljanić; Nemam…

Nakon čega dolazi do fizičkog napada na Miljanića.

Neko od mještana pokušava da smiri situaciju i viče: Nemojte, alo ej, alo ej momci!

“Pomjerite se; Mrš odatle; Pusti me; Bježi odavde; Mrš; Alo, alo ma nemojte, braćo; Neka Jole, bolan makse; Udavio bih te kao zeca; Mrš brate Srbine, alo”, sve ovo se čuje na audio snimku koji je u posjedu CdM-a.

CdM je juče objavio ekskluzivne video snimke na kojima se vidi kako je došlo do incidenta. Miljanić je napad prijavio policiji gdje je ispričao kako je došlo do incidenta i kako ga je fizički napao jedan od mještana Vuk Jovanović, koji mu jei prijetio.

Prilikom tog događaja na licu mjesta su bili i predsjednik opštine Budva Marko Carević i predsjednik SO Krsto Radović., koji su podržali mještane.

Mještani Svetog Stefana, Miločera i Pržna su u prethodnom periodu više puta provaljivali na prostor ekskluzivnog resorta AMAN koja upravlja Adriatic Properties.

IzvorCDM

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Sara
02.04.2021-17:30 17:30

Bata Bozic..zvani carevic..misli ,ako je postao gradonacelnik..moze da radi sto je njemu milo..ako tuzilastvo ne reaguje..onda imamo problema sa svim institucijama..kad dodje anarhija..koja vlada drzavom CG..onda pisi propalo se..

Ovom zlu mora doci kraj..svi na noge dragi crnogorci..inace cemo proci kao 1918.