Četvrtak, 28 Septembra, 2023
Rubrika:

Jokić: Policija pregledala više objekata, nema mjesta panici

Kako je naveo, danas je na teritoriji opštine Kotor stiglo više prijava o postavljenim bombama, kako u školskim ustanovama, tako i u zgradi Opštine

Policija je obavila preglede više objekata za koje je danas javljeno da su u njima postavljene eksplozivne naprave i trenutno su na licu mjesta i obavljaju vizuelne preglede objekata, poručio je predsjednik Opštine Kotor Vladimir Jokić.

Kako je naveo, danas je na teritoriji opštine Kotor stiglo više prijava o postavljenim bombama, kako u školskim ustanovama, tako i u zgradi Opštine.

“Policija je obavila preglede više objekata za koje je danas javljeno da su u njima postavljene eksplozivne naprave i trenutno su na licu mjesta i obavljaju vizuelne preglede objekata.
Nema mjesta panici, ali ono što je potrebno u ovom trenutku jeste da se u svim objektima gdje je došlo do ovakve prijave, pridržavaju onoga što su procedure koje propisuju organi reda i da se na taj način prevenira bilo kakva vrsta posljedica”, poručio je Jokić.

Apeluje na nadležne da sankcionišu odgovorne.

“Ono što je moj poziv danas, a priključujem se vjerovatno svim državnim i lokalnim zvaničnicima, jeste da se vinovnici ovakvog djelovanja što prije otkriju kako bi se spriječilo dalje širenje panike i unošenje nemira među građane Kotora i Crne Gore”, zaključio je Jokić.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Luka
27.04.2022-14:28 14:28

Ma ko ovoga iza šta šiša