Nedjelja, 5 Februara, 2023
Rubrika:

Janović primio porodicu tragično preminulog planinara Milana Radovića

Supruga preminulog planinara Svetlana Radović, zahvalila se Ministarstvu sporta i mladih i Vladi Crne Gore na finansijskoj pomoći i ukupnoj podršci koja je bila dragocjena u teškim trenucima za njenu porodicu

Ministar sporta i mladih Nikola Janović primio je danas porodicu tragično preminulog planinara Milana Radovića, koji je stradao prilikom ekspedicije na vrh Pobjede u planinskom masivu Tjan Šen.

Janović se osvrnuo na činjenicu da je Radović bio uzoran državni službenik i naš istaknuti sportista i tom prilikom posthumno porodici uručio Plaketu za izuzetan doprinos razvoju planinarskog sporta.

“Vlada Crne Gore i Ministarstvo sporta i mladih danas iskazuju dodatnu solidarnost prema njegovoj porodici i djeci. Ovom plaketom želimo da iskažemo zahvalnost i odamo priznanje našem zaslužnom i tragično preminulom planinaru Milanu Radoviću”,  kazao je Janović.

Supruga preminulog planinara Svetlana Radović, zahvalila se Ministarstvu sporta i mladih i Vladi Crne Gore na finansijskoj pomoći i ukupnoj podršci koja je bila dragocjena u teškim trenucima za njenu porodicu.

Ministarstvo je djeci našeg istaknutog planinara, koji su uzorni omladinci i učenici obezbijedilo Evropske omladinske kartice i prigodne poklone.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve