Ministar sporta i mladih Nikola Janović je, tokom posjete Bijelom Polju, sa predsjednikom opštine, Petrom Smolovićem i predsjednikom Košarkaškog saveza, Veselinom Barovićem, posjetio seniorske reprezentativke u košarci koje su na ljetnjim pripremama u ovom gradu, saopšteno je iz Ministarstva.

Janović je nedavno sugerisao nacionalnim sportskim savezima da, zbog posljedica COVID19 koja je zadesila Crnu Goru, kao i cijeli svijet, u znak solidarnosti prema našoj ekonomiji i konstantnim naporima Vlade da omogući što brži izlazak iz novonastale situacije, pripreme organizuju u našoj državi.

“Raduje me činjenica da su sportski savezi djelovali pravovremeno i ispravno. Ovim smo još jednom pokazali da Crna Gora ima dovoljno kapaciteta za kvalitetnu realizaciju priprema za najveća evropska i svjetska takmičenja.”, istakao je Janović.

Janović je ovom prilikom poželio sreću našim košarkašicama na budućim takmičenjima i poručio da Crna Gora stoji uz njih, a ujedno je i zahvalio Košarkaškom savezu na dobroj saradnji.

“Odgovornost i zajedništvo, pogotovo u ovom periodu, predstavljaju jedine garante uspjeha u budućnosti”, zaključili su akteri ove inicijative.

guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve