Utorak, 30 Maja, 2023
Rubrika:

Jahović uputio otvoreno pismo Suadi Zoronjić: Kako vam ruka ne zadrhta kada ste podržali one čija je ideologija ubijala Muslimane

''Pitam vas: Kako vam ruka ne zadrhta kada ste je podigli da podržite one čija je ideologija na najsvirepiji način ubijala pripadnike vaše vjere, što je osudio čitav svijet, i jasno saopštio da se radi o genocidu, etničkom čišćenju pripadnika naroda islamske vjere'', pita se predsjednik Unije CG US Global

Predsjednik Unije CG US Global Mirsad Jahović, uputio je otvoreno pismo poslanici Suadi Zoronjić osvrćući se na posljednje zasijedanje Skupštine u 2020., kada se poslanica URE izjasnila protiv stavljanja na dnevni red Rezolucije o Srebrenici.

Jahović je pitao Zoronjić i kako joj ruka ne zadrhta ”kada ste je podigli da podržite one čija je ideologija na najsvirepiji način ubijala pripadnike vaše vjere, što je osudio čitav svijet i jasno saopštio da se radi o genocidu”.

Pismo Jahovića prenosimo u cjelosti.

Iole razboritoj osobi, teško je podnijeti otvoreno licemjerstvo i bahatost koje je na crnogorskoj javnoj sceni pokazala članica URE, i njena politička partija, koja se lažno predstavlja kao građanska.

Radi se o poslanici Suadi Zoronjić, muslimanki po nacionalnosti, koja se na zasijedanju crnogorske skupštine izjasnila protiv stavljanja na dnevni red Rezolucije o Srebrenici, koju je predložila Bošnjačka stranka, a da zlo bude veće i protiv stavljanja van Zakona isticanje fašističkih simbola i fašističke djelatnosoti! Kada se spoje samo te dvije stvari, jasno je da se pokušava naći i opravdanje za genocidne radnje od strane velikosrpskih šovinista u ratnim dešavanjima na prostorima Balkana.

Meni kao Crnogorcu muslimanske vjere nije jasno što je motivisalo poslanicu Zoronjić da ne prihvati činjenicu da je u Srebrenici bio genocid i da je jednu bezdušnu i krvavu srpsku politiku glavom platilo preko 8 hiljada Muslimana.

Na početku Suada poručujem vam da su Crnogorci muslimanske vjere posramljeni što u svojem narodnosnom korpusu, kako gođ ga imenovali, ima takve kao što ste vi. Pitam vas: Kako vam ruka ne zadrhta kada ste je podigli da podržite one čija je ideologija na najsvirepiji način ubijala pripadnike vaše vjere, što je osudio čitav svijet, i jasno saopštio da se radi o genocidu, etničkom čišćenju pripadnika naroda islamske vjere. Vama očigledno malo znači činjenica da su čelnici te zlikovačke politike Radovan Karadžić i Ratko Mladić haški osuđenici upravo zbog genocida u Srebrenici i da nijesu jedini.

Za nas, Crnogorce muslimanske vjere, Vi ste živi dokaz da se zbog privilegija i dijela vlasti sve stavlja na prodaju: obraz, čast i dostojanstvo i vlastita domovina. Vi ste postali produžena ruka Srpske pravoslavne crkve, stavljajući se jasno na stranu političkog svetosavlja koje trenutno predstavlja ”tanku”, vašim glasovima konstuisanu, političku većinu u Crnoj Goroi.

Vi Suada nemate ništa protiv ni da se imovina Crne Gore, koju je otela Srpska pravoslavna crkva za vrijeme krvave okupacije srpske vojske 1918. godine, oduzme Crnoj Gori i preda Srbiji. Radi se od 50 i više kvadratnih kilomera teritorije, uz mnogobrojne sakralne objekte, crkve i manastire koji predstavljajuu crnogorsku kulturnu baštin, a samim tim i njeno vlasništvo. Takva djelatnost ima samo jedno moguće ime: izdaja Crne Gore, ili još preciznije: veleizdaja, koja se sprovodi pod maskom ”demokratizacije” zajedno sa vašim formalnim šefom Abazovićem. Istinski ideolog se zove Žarko Rakčević! On ćuti i pretvara se kako je nemoćan da se odupre ovom zlu. Zvijer je dakle puštena sa lanca, a on je jedan od kreatora svog ovog zla, kao i vlasnici medijskog koncerna ”Vijesti”, koji su preko svojih manipulacija u siromašnoj i zaduženoj Crnoj Gori postali milioneri.

Teško je vjerovati da Vas moje riječi mogu pogoditi, jer vas ne pogađaju ni stradanja Vaših sunarodnika, preko 300.000 ubijenih i nestalih; očigledno je da ste ste se između maoralnih principa i snažne finansijske potpore, koju vam omogućava URA za nehumani odnos koji činite prema svojoj državi, opredijelili za goli interes, ali ću vas podsjetiti da Tvorac sve vidi, a Konačna Pravda je spora, ali sigurna!

Neka su vam Suada srećni srpski popovi. Očekujem da se prekrstite kod Joanikija ili još bolje Kačavende ili kakvog Gojka Perovića ili Metodija, a možda i Džomića i da onda svetosavsku ideologiju kojoj pripadate i vi i vaše rukovodstvo podržite trajno, kao što to činite i ovih sudbonosnih dana za Crnu Goru, kojoj ste već nanijeli ogromnu štetu.

Proćete i Vi Suada, Abazovići i Rakčevići. Ostaće sramota zbog koje će vaši potomci saginjati glavu i izražavati stid što su vas imali.

Razmislite o tome Suada. Možda još nije kasno?

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Perast
14.01.2021-20:48 20:48

Gospodine Jahovicu Pleme Zoronjica iz Bistrice je poznato u B.-Polju i u Bosni jako divni casni Skolovani ljudi ona je neki Izrod od Petnjice i odlucila protiv Muslimana ! Isti slucaj Emir Kusturica -ON se krstio u Manastir SAVINA H.Novom -Pop Djoko mu je dao ime NEMANJA !Jahovicu Bez ljutnje Suada ima pravo na svoju slobodu na licno opredjeljene ! Ona ce podrzati Genocid Srebrenice koliko i Emir Kusturica i ne treba da je Molite da jos nije kasno ! HVALA!