Izborne aktivnosti u DPS-u Glavnog grada počeće u mjesnim odborima

Izborne aktivnosti u DPS-u Glavnog grada će početi u mjesnim odborima, gdje će se izabrati novi mjesni odbori, predstavnici za Izbornu konferenciju, kao i predložiti kanditati za novi sastav Odbora Glavnog grada

Izborne aktivnosti u DPS-u Glavnog grada će početi u mjesnim odborima, gdje će se izabrati novi mjesni odbori, predstavnici za Izbornu konferenciju, kao i predložiti kanditati za novi sastav Odbora Glavnog grada, zaključeno je na sjednici podgoričkog DPS-a, na kojoj su su članovi Odbora upoznati sa obavezama i planom aktivnosti u susret Osme izborne konferencije DPS-a Glavnog grada, koja će se održati 29. juna tekuće godine.

“U skladu sa odlukama Glavnog odbora partije, pripremljena su dokumenta koja je razmotrio Izvršni odbor Odbora DPS-a Glavnog grada, tako da je nakon obrazloženja koje je pružio predsjednik Odbora Vladan Vučelić i politički direktor Tarzan Milošević, Odbor jednoglasno prihvatio sva predložena rješenja sa utvrđenom dinamikom za njihovu realizaciju”, saopštili su iz ove partije.

Kako je istaknuto na sastanku, brojnost članova DPS-a Glavnog grada i potrebne aktivnosti usmjerene na dalji razvoj Podgorice i Crne Gore obavezuju na jačanje kadrovskih rješenja i angažovanje raspoloživih potencijala za ostvarivanje planiranih ciljeva.

“U radu sjednice Odbora su pored članova učestvovali predsjednici koordinacionih tijela, predsjednici mjesnih odbora DPS-a, članovi Glavnog odbora i poslanici iz Podgorice, gradonačelnik sa saradnicima, kao i odbornici DPS-a u Skupštini Glavnog grada, te predstavnici ŽAD-a, Savjeta mladih i penzionera”, dodaju iz DPS-a.

Komentari

avatar