Raspolaže sa 5.019 parking mjesta, od čega 3.085 na opštim parkiralištima – zonama, 697 u garažama i 1.237 parking mjesta na parkiralištima sa kontrolisanim ulaskom i izlaskom vozila.

Nikola Jovović u tom gradskom preduzeću radi deset godina, a raspoređen je na radnom mjestu inkasanta – kontrolora.

“Istakao bih da u našem kolektivu vlada dobra atmosfera, naši radnici su veoma profesionalni. Situacija sa koronavirusom odrazila se na naše poslovanje, ali se obim posla polako vraća u normalu. Apelovao bih na korisnike naših usluga da poštuju naša pravila i da propisno parkiraju svoja vozila, a posebno da obrate pažnju na mjesta koja su predviđena za osobe sa invaliditetom”, kaže Jovović.

Od nedavno putem aplikacije Parking servis Podgorica možete pronaći najbliže slobodno parking mjesto, podsjećaju iz Glavnog grada.

Gradsko preduzeće “Parking servis’” Podgorica kontinuirano radi na rješavanju parkiranja u Glavnom gradu, a sve u cilju poštovanja pravila parkiranja i vodeći računa da se pomogne svim građanima da se njihov problem parkiranja riješi, kako bi njihov život u Glavnom gradu bio što komforniji, dodaju u saopštenju.

guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve