Petak, 27 Januara, 2023
Rubrika:

IPO Montenegro nudi stručne i tehničke kapacitete

Internacionalna policijska organizacija Crne Gore (IPO Montenegro), imajući u vidu složenu situaciju u kojoj se nalazi crnogorsko društvo i država Crna Gora, nudi svoje stručne i tehničke kapacitete svim državnim službama i državnim organima koji su uključeni u borbu protiv epidemije Covid 19

Internacionalna policijska organizacija Crne Gore (IPO Montenegro), imajući u vidu složenu situaciju u kojoj se nalazi crnogorsko društvo i država Crna Gora, nudi svoje stručne i tehničke kapacitete svim državnim službama i državnim organima koji su uključeni u borbu protiv epidemije Covid 19.

Ilustracija

“Takođe, apelujemo na građane da pokažu odgovornost i doslijedno slijede uputstva i poštuju mjere koje su preduzete od strane Vlade Crne Gore i Nacionalnog koordinacionog tijela za borbu protiv virusa Covid 19″navode u saopštenju.

IPO Montenegro stoji na raspolaganju za pružanjem bilo kakve vrste pomoći koja može biti od koristi građanima Crne Gore kao i državnim službama koje se predano bore sa izazovom virusa Covid 19.

“Naša organizacije ima svoje članove u svim Opštinama Crne Gore i spremni smo da izađemo u susret na bilo koji način.  Apelujemo na gradjane da poštuju uputstva:Ostanimo#kod#kuće! Budimo odgovorni!”, zaključuju u saopštenju.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve