Srijeda, 22 Marta, 2023
Rubrika:

Igalo dobija ulični sat

U Ilijinom parku i na platou kod stare faze Instituta zaposleni Komunalno stambenog postavili su klupe za predah i uživanje. Dio klupa su nove, a dio stare koje su reparirane i vraćene na pozicije gdje su i ranije bile, saopšteno je iz lokalne uprave na zvaničnoj Fb stranici

U Ilijinom parku i na platou kod stare faze Instituta zaposleni Komunalno stambenog postavili su klupe za predah i uživanje. Dio klupa su nove, a dio stare koje su reparirane i vraćene na pozicije gdje su i ranije bile, saopšteno je iz lokalne uprave na zvaničnoj Fb stranici.

“U Igalu je u toku i rekonstrukcija skvera na raskrsnici ulica Pete crnogorske brigade i Sava Ilića. Skver će biti popločan kamenom, sa kružnom zelenom površinom i uličnim satom u sredini. Sat visok četiri metra imaće tri mehanizma, svaki okrenut u drugom smjeru: ka ulici Sava Ilića, Petlji i prema moru”, navodi se u objavi.

Projekat uređenja skvera izradila je Agencija za izgradnju i razvoj grada, izvođač je “Tafos gradnja” iz Nikšića, a investitori ovog projekta vrijednog oko 12 hiljada eura su Mjesna zajednica Igalo, Opština Herceg Novi i donatori.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve